xmf Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Εχτές αγορασα το Netgear N-150 DGN1000 αλλα δεν μπορω να το συνδέσω στο ιντερνετ!Εχω win7 64bit,On telecoms!Τα λαμπακιά του modem είναι ολα πράσινα εκτος απο το λαμπάκι του ιντερνετ!Μπορω να συνδεθω στις ρυθμίσεις του modem αλλα οχι σε ιστοσελίδες !Προσπάθησα να κάνω Ipconfict /release μέσω cmd και ipconfict /renew !To renew αρνειτε να μου το κανει!Επισημανω και 3 εικόνες απο τις ρυθμισεις του modem!http://img148.imageshack.us/img148/3359/61043269.jpgEikona 2http://img696.imageshack.us/img696/6583/96439451.jpgΕΙΚΟΝΑ 3 Ειναι ενα error που βγάζει ipconfict with another computerhttp://img109.imageshack.us/img109/4486/31827694.jpgHELP MEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Φεβρουάριος 25, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Ενημερωτικα εχω παρει τηλεφωνο στην ontelecoms και μου ειπαν οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες!Εχω κάνει ipconfig /release ,renew κτλεκανα και Ping στην Ip μου και ολα καλά!Αλλα οταν έκανα ping www.google.com μου έλεγε server not found kτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 θα σε στεναχωρησω αλλα εμενα στην ontelecoms μου ειχαν πει πως δν γινεται να βαλω αλλο modem περα απο το δικο τους.δν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο αλλα πριν 2 χρονια ισχυε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Φεβρουάριος 25, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Γίνετε να βάλεις αλλά μοντεμ!εγώ τόσο καιρό την έχω βγάλει με ένα speedtouch585 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις πάρει εξωτερική IP.Κατ' αρχήν έχεις vpi=0 και vci=38 και γι' αυτό δεν μπορεί να πάρει IP.Οι σωστές τιμές για Ελλάδα (για οποιαδήποτε εταιρία) είναι vpi=8 και vci=35.Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις:username: onpassword: onΕπίσης θα ρυθμίσειςEncapsulation: PPPoEMultiplexing Method: LLC-BASEDΠιστεύω θα είσαι ok!*Με το συγκεκριμένο router δε νομίζω να λειτουργούν IPTV, OnRec, OnCinema..(Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmf Φεβρουάριος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις πάρει εξωτερική IP.Κατ' αρχήν έχεις vpi=0 και vci=38 και γι' αυτό δεν μπορεί να πάρει IP. Οι σωστές τιμές για Ελλάδα (για οποιαδήποτε εταιρία) είναι vpi=8 και vci=35. Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις: username: on password: on Επίσης θα ρυθμίσεις Encapsulation: PPPoE Multiplexing Method: LLC-BASED Πιστεύω θα είσαι ok! *Με το συγκεκριμένο router δε νομίζω να λειτουργούν IPTV, OnRec, OnCinema.. (Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει βέβαια) Δεν ξερω πώς να σε ευχαριστήσω!!!!! Οντως με τις επιλογές σου συνδεθηκα σε 1 λεπτο!!!!!!!! Ευχαριστω και πάλι!!!!! :T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Χαρά μου που μπόρεσα να βοηθήσω..! Καλορίζικο το νέο router λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaros Ιανουάριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Alexisgt exw to idio provlima me to filo pio pamw me th diafora oti exw forthnet.Ekei sto login to username ths forthnet den prepei na balw?Ksereis ti mporei na paizei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Ιανουάριος 9, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Βασικό είναι να έχεις VPI=8 και VCI=35 αλλιώς δε θα συνδεθεί ποτέ. (Και εννοείται να έχει συγχρονίσει το router με τη γραμμή). Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις: username: username.ath.forthnet.gr (το username που έχεις απο ForthNet, πχ. Jimaros.ath.forthnet.gr) password: το passwd που σου έχει δώσει η ForthNet, όπως ακριβώς στο έχει δώσει Επίσης θα ρυθμίσεις Encapsulation: PPPoE Multiplexing Method: LLC-BASED Πιστεύω θα είσαι ok! Αν έχεις πρόβλημα ανέβασε screenshot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaros Ιανουάριος 9, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Φίλε εδώ και 3 μέρες αυτές τις ρυθμίσεις έβαζα και δεν έμπαινε και μολις αφότου έκανα το ποστ συνδέθηκε!!!!!!!!Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μεγάλε να σαι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Ιανουάριος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Να 'σαι καλά φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercul Φεβρουάριος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Καλησπέρα Παιδιά έγινα και εγώ κάτοχος router netgear αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα!!! Έχω βάλει όλες τις παραμέτρους όπως αναφέρονται παραπάνω αλλά τίποτα. Encapsulation: PPPoE Username : xxxxxxxx.ath.forthnet.gr password: xxxxxx Ip kai DNS Automatic Multiplexing Method : LLC-Based VPI:8 VCI: 35 Any Idea? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 10, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Κάνε ένα hard-reset το router (κράτα το reset για ~10sec) και ξανακάνε setup με προσοχή στο username-password που σου έχει δώσει ο πάροχος.Οι ρυθμίσεις που αναφέριες είναι σωστές.Εφόσον το router σου συγχρονίζει, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απο το να γράφεις λάθος το username ή το password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercul Φεβρουάριος 15, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Βρέθηκε η λύση τελικά!!!!!!!Το παραθέτω για όποιον τυχόν μπορεί να χρειαστεί. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το πλήθος των χαρακτήρων του username. Επειδή το default username της forthnet είναι της μορφής χχχχχχχχχχχ.ath.forthnet.gr(στην περίπτωση μου είχε 11 γράμματα), το router το συγκεκριμένο δεν υποστήριζε τόσο μεγάλο username. Για αυτό όταν προσπαθούσα να συνδεθώ στην forthnet βλέπανε ότι έκανα προσπάθεια σαν guest(το default username του Netgear). Ζήτησα από τη forthnet ένα demo account της μορφής demo.ath.forthnet.gr και πράγματι συνδέθηκα. Πραγματικά απίστευτο αυτό και δυστυχώς το error handling του Netgear για κλάματα, κατά τα άλλα όμως τέλειο.:dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtos Μάϊος 18, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Καλησπερα! Πρωτη μου φορα με το νετγκιρ Ν 150 DGN 1000 και εχω πελαγωσει!! Η συνδεση που θελω να κανω ειναι ενος γνωστου μου και εχει conn-x!!! Αν γινεται να μου πει καποιος βημα βημα τη πρεπει να κανω!! Ευχαριστώ :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Μάϊος 18, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Σου απάντησα στο πμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.