Jump to content

PSU εως 100€

mhche

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τροφοδοτικό έως 100€ απο πλάισιο που να είναι διαθέσιμο τώρα όμως όχι να αναμένεται γιατί θέλω να το βάλω στον υπολογιστή που θα φτιάξω και το θέλω γρήγορα.

Ευχαριστώ,

Για μέχρι πόσα Watt θέλεις δεν ανέφερες.

βασικά θα έχω πάνω τον amd phenom II x4 555 και κάρτα γραφικών την 5770 απο την στιγμή που δεν το θέλω για gaming πιστεύω μέχρη 650 καλά είναι

Ωχ και Plaisio και άμεσα διαθέσιμο. Κατάλαβα...

Φίλε θες να αγοράσεις το τροφοδοτικό που θες εσύ, ή ότι έχει να σου πασάρει το κάθε μαγαζάκι;

No offense αλλά με τα κριτήρια που έχεις θέσει περιορίζεις τις επιλογές σου σε απίστευτο βαθμό. Εκτός βέβαια αν έχεις πιστωτικό οπότε τότε αλλάζει το πράγμα.

Φιλικά...

Ωχ και Plaisio και άμεσα διαθέσιμο. Κατάλαβα...

Φίλε θες να αγοράσεις το τροφοδοτικό που θες εσύ, ή ότι έχει να σου πασάρει το κάθε μαγαζάκι;

No offense αλλά με τα κριτήρια που έχεις θέσει περιορίζεις τις επιλογές σου σε απίστευτο βαθμό. Εκτός βέβαια αν έχεις πιστωτικό οπότε τότε αλλάζει το πράγμα.

Φιλικά...

απλα η ολη συνθεση θα γινει απο πλαισιο και επειδη εχω φιλο και θα παει φθηνοτερα γιαυτο θελω απο κει..

απλα η ολη συνθεση θα γινει απο πλαισιο και επειδη εχω φιλο και θα παει φθηνοτερα γιαυτο θελω απο κει..

Αγαπητέ, εγώ απλά είπα την άποψη μου. Είναι γεγονός πως το Πλαίσιο έχει μικρή ποικιλία και πολλά από τα είδη δεν είναι πράγματι διαθέσιμα. Εσύ όμως πλερώνεις κι εσύ αποφασίζεις.

Πάντως γενικά κοίτα τα: Corsair, Τhermaltake (τα Toughpower καλύτερα και όχι τα υπόλοιπα), Εnermax (αν σε "παίρνει" σε budget), Seasonic, PC Power & Cooling και κάποια Silverstone.

Well, από τα κομμάτια που δείχνουν γρήγορα διαθέσιμα, προσωπικά θα πήγαινα σε ένα από τα 2 παρακάτω:

Corsair CMPSU-550VXEU PSU (550W)

Enermax EPR525AWT PRO82 PSU (525W)

Έχε επίσης υπόψιν σου πως σε 72ωρες παράδοση υπάρχουν και αυτά τα 2. Πάρε ένα τηλ. μπας και μπορείς να τα έχεις σύντομα.

Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W)

Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W)

Well, από τα κομμάτια που δείχνουν γρήγορα διαθέσιμα, προσωπικά θα πήγαινα σε ένα από τα 2 παρακάτω:

Corsair CMPSU-550VXEU PSU (550W)

Enermax EPR525AWT PRO82 PSU (525W)

Έχε επίσης υπόψιν σου πως σε 72ωρες παράδοση υπάρχουν και αυτά τα 2. Πάρε ένα τηλ. μπας και μπορείς να τα έχεις σύντομα.

Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W)

Enermax EPR625AWT PRO82 PSU (625W)

και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω το enermax pro82 625W..αν και λιγο ακριβουτσικο..

γιατι σκεφτομουν να βαλω αντι της 5770 μια 5670 και ενα 525 τροφοδοτικο και να γλυτώσω περίπου 60€ αλλά το σκέφτομαι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.