wesker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Kαλησπέρα παιδιά! Εδώ και 3-4 μέρες έχω χαμηλό upload speed. Η γραμμή μου είναι 3070/512 της HOL μα το upload speed μου δεν ανεβαίνει πάνω από 37kb/s. Ενδέχεται να έχει σχέση με τις εργασίες που πραγματοποιούνται; Μέχρι πριν λίγες μέρες έφτανα στα 50+kb/s. Αυτά που γράφω τα έχω παρατηρήσει σε seed torents, μπορεί να μην αποτελούν και πρόβλημα φυσικά....Kαι κάτι περίεργο. Δοκίμασα από το δεύτερο PC του δικτύου μου με windows XP και είχα ping 50ms και upload speed 0.41, ενω στο PC με τα 7 ping 536ms και upload speed 0.36.... Μήπως τα 7 έχουν κανένα είδους "κόφτη"; Να δοκιμάσω να βάλω άλλους drivers στην κάρτα δικτύου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Το QoS service λογικά θα σου τρώει κάτι ψιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 Λες να το απενεργοποιήσω,ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.