Jump to content



Ορεκτικά για σπαγγέτι καρμπονάρα


cebit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi παίδες.

Η ερώτηση είναι απλή:

Τί προτιμάτε ως ορεκτικό για σπαγγέτι καρμπονάρα και γιατί (τί πιστεύετε ότι δένει με τί).

φιλαρακ,εγω στη θεση σου παντως,αν καθομουν να κανω τετοια μανουρα να της φτιαξω και καρμποναρα,θα της ελεγα προληπτικα να πλυνει και κ@λο πριν ερθει σπιτι για φαγητο.

Πιο πολύ για την πάρτυ μου, αλλά είναι χρήσιμο και γενικά.

EDIT:

BTW έχω φάει τόσες καρμπονάρες από τα χέρια μου που σε 15' ξεπετάω και τα μακαρόνια και την σάλτσα.

Ότι έχει σχετικά πολλά υλικά σε σχέση με τα φοιτητοφαγητά έχει. Σε θέλει από πάνω για κάνα μισάωρο(15' προετοιμασία και 15' εκτέλεση). Και 10' στο supermarket.

Στατιστική κάνετε κύριε ?:p

Ας το πούμε και statistics, αλλά δεν κατάλαβα το humor (ειλικρινά και χωρίς υπαινιγμούς).

Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει.

¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού.

Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση.

Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια

Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι.

Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ

Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί...

ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester::jester:

Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει.

¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού.

Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση.

Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια ελιάς.

Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι.

Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ

Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί...

ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester::jester:

και εμεις...:drool:

Σπανάκι ή ρόκα με μοτσαρέλα και τομάτα, σε ροδέλες τα 2 τελευταία, με ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι.

Θα έχω καρμπονάρα στο τραπέζι/menu και θα δώσω σημασία στα ορεκτικά; Τι λες φίλε μου...

Καρμπονάρα > all..

Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει.

¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού.

Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση.

Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια

Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι.

Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ

Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί...

ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester::jester:

ατιμε κοιλιοδουλε μου ανοιξες την ορεξη

συμφωνω κι επαυξανω παντως...

αλλα εγω θα ηθελα την καρμποναρα σαν ορεκτικο πριν απο κανενα φιλετακι ή κοτοπουλακι

εαν σε ψηνει να πρωτοτυπισεις βεβαια

παιζει και και Ελληνικη παραλλαγη της

με μακαρονι παστιτσαδας με τρυπα,

με τσιγαρισμενο απακι (ή λουντζα) αντι πανσετας

αυγο φυσικα και αλμυρη μυζηθρα

και προαιρετικα βασιλομανίταρα ή μορχελες

καλη μας ορεξη

Για ταιριαστή γεύση, μεγάλα ανοικτά μανιτάρια στο φούρνο, γεμιστά με Philadelfia (ή κάποιο μείγμα τυριών).

Για απλότητα, sticks καρότων για βούτηγμα σε χούμους.

Για αταξίες και εντυπωσιασμό με οποιοδήποτε πιάτο ζυμαρικών, avocado spider prawns:

avocadospiders.jpg

chosen έγραψε το avocado spider prawns.

Επί τη ευκαιρία θα πήγαινε πολύ για ορεκτικό μελιτζάνες με τομάτα και λιωμένη παρμαζάνα στο φούρνο.

πωπω ντάξει όλοι λιτοδιαίτοι είμαστε :p

Έφαγα τους λαχανοντολμάδες μου και επιστρέφω δριμύτερος ...

και μια φωτό με τα μανιτάρια που λέει ο Πέτρος

άσε κόλαση λέμε όταν τα είχα φτιάξει

user_2_dsci0206__large_.jpg.

Επίσης πεπόνι με προσούτο θα μπορούσες να κάνεις.

Τάρτα λαχανικών

spring rolls λαχανικών ή τυριού (μοτσαρέλας)

Για μελιτζάνα προτιμώ στο φούρνο με χαλούμι σταφίδα και κουκουνάρι :D

Eπίσης βάφλα κολοκυθιού

Ξαναπείνασα :p

Πεπόνι με προσούτο είναι απίστευτο win. Και μικρά ποτηράκια με σορμπέ ενδιάμεσα για να καθαρίζεις τις προηγούμενες γεύσεις.

Βασικά πολλά μπορείς να κάνεις, λίγο πολύ εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα κάθετε απέναντί σου στο τραπέζι και ποια είναι τα expectations σου από το δείπνο (να ζητήσεις συγνώμη ή να πεις ευχαριστώ για κάτι, να κάνεις "κούκου", ή απλά επειδή είναι η σειρά σου να μαγειρέψεις κλπ)

Kαι επίσης τώρα που το θυμήθηκα μπορείς να κάνεις

Πεπόνι πανέ με κρέμα μανούρι αχ ρεεεεε θα με καταστρέψετε

φιλαρακ,εγω στη θεση σου παντως,αν καθομουν να κανω τετοια μανουρα να της φτιαξω και καρμποναρα,θα της ελεγα προληπτικα να πλυνει και κ@λο πριν ερθει σπιτι για φαγητο.

Φίλε, καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις μην το κάνεις καθόλου μετά από το δείπνο γιατί είναι πιθανό ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.Αμα είναι να το κάνεις, να το κάνεις με συνεννόηση ώστε να μην έχει φάει στερεά η κοπέλα για 12-24 ώρες.

ελεος ρε Cordel

σιγα μη το αφησει το κοριτσι να τρεφεται με ορό 12/24h για να της παρει το κουλουρι...

ασε δε που με τετοιες συζητησεις θα το ξενερωσουμε το παιδι και θα του κοπει κι η ορεξη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.