cebit Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Hi παίδες.Η ερώτηση είναι απλή:Τί προτιμάτε ως ορεκτικό για σπαγγέτι καρμπονάρα και γιατί (τί πιστεύετε ότι δένει με τί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Φεβρουάριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Στατιστική κάνετε κύριε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 φιλαρακ,εγω στη θεση σου παντως,αν καθομουν να κανω τετοια μανουρα να της φτιαξω και καρμποναρα,θα της ελεγα προληπτικα να πλυνει και κ@λο πριν ερθει σπιτι για φαγητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 25, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Πιο πολύ για την πάρτυ μου, αλλά είναι χρήσιμο και γενικά. EDIT:BTW έχω φάει τόσες καρμπονάρες από τα χέρια μου που σε 15' ξεπετάω και τα μακαρόνια και την σάλτσα.Ότι έχει σχετικά πολλά υλικά σε σχέση με τα φοιτητοφαγητά έχει. Σε θέλει από πάνω για κάνα μισάωρο(15' προετοιμασία και 15' εκτέλεση). Και 10' στο supermarket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Στατιστική κάνετε κύριε ? Ας το πούμε και statistics, αλλά δεν κατάλαβα το humor (ειλικρινά και χωρίς υπαινιγμούς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει. ¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού. Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση. Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι. Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί... ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Φεβρουάριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει.¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού. Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση. Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια ελιάς. Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι. Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί... ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester: και εμεις...:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Σπανάκι ή ρόκα με μοτσαρέλα και τομάτα, σε ροδέλες τα 2 τελευταία, με ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Θα έχω καρμπονάρα στο τραπέζι/menu και θα δώσω σημασία στα ορεκτικά; Τι λες φίλε μου...Καρμπονάρα > all.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Eξαρτάται με το τι σου αρέσει όχι με το τι δένει.¨Ολα τα ορεκτικά δένουν με τη κατάλληλη προετοιμασία πλην ψαριού. Πχ θα μπορούσε να κάνεις μπρουσκέτες με βασιλικό ντομάτα και παρμεζάνα ή φέτα για πιο έντονη γεύση. Θα μπορούσε να κάνεις ντιπ με πατέ ελιάς και κριτσίνια Θα μπορούσες να κάνεις λαχανικά στη σχάρα με μπαλσάμικο και θυμάρι. Θα μπορούσες να κάνεις μπουκιές απο ποικιλίες τυριών μετσοβόνε, παρμεζάνα, καμαπέρ κλπ Γενικά είναι άπειροι οι συνδιασμοί... ΥΓ. φτου σας πείνασα...:jester: ατιμε κοιλιοδουλε μου ανοιξες την ορεξη συμφωνω κι επαυξανω παντως... αλλα εγω θα ηθελα την καρμποναρα σαν ορεκτικο πριν απο κανενα φιλετακι ή κοτοπουλακι εαν σε ψηνει να πρωτοτυπισεις βεβαια παιζει και και Ελληνικη παραλλαγη της με μακαρονι παστιτσαδας με τρυπα, με τσιγαρισμενο απακι (ή λουντζα) αντι πανσετας αυγο φυσικα και αλμυρη μυζηθρα και προαιρετικα βασιλομανίταρα ή μορχελες καλη μας ορεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 25, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Κοπρίτη είσαι σιχαμένος! σε μισώ, είμαι με βραστό φούστη εδώ....:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 25, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Για ταιριαστή γεύση, μεγάλα ανοικτά μανιτάρια στο φούρνο, γεμιστά με Philadelfia (ή κάποιο μείγμα τυριών). Για απλότητα, sticks καρότων για βούτηγμα σε χούμους. Για αταξίες και εντυπωσιασμό με οποιοδήποτε πιάτο ζυμαρικών, avocado spider prawns: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 25, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 chosen έγραψε το avocado spider prawns. Επί τη ευκαιρία θα πήγαινε πολύ για ορεκτικό μελιτζάνες με τομάτα και λιωμένη παρμαζάνα στο φούρνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 πωπω ντάξει όλοι λιτοδιαίτοι είμαστε Έφαγα τους λαχανοντολμάδες μου και επιστρέφω δριμύτερος ... και μια φωτό με τα μανιτάρια που λέει ο Πέτρος άσε κόλαση λέμε όταν τα είχα φτιάξει . Επίσης πεπόνι με προσούτο θα μπορούσες να κάνεις. Τάρτα λαχανικών spring rolls λαχανικών ή τυριού (μοτσαρέλας) Για μελιτζάνα προτιμώ στο φούρνο με χαλούμι σταφίδα και κουκουνάρι Eπίσης βάφλα κολοκυθιού Ξαναπείνασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 25, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Πεπόνι με προσούτο είναι απίστευτο win. Και μικρά ποτηράκια με σορμπέ ενδιάμεσα για να καθαρίζεις τις προηγούμενες γεύσεις.Βασικά πολλά μπορείς να κάνεις, λίγο πολύ εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα κάθετε απέναντί σου στο τραπέζι και ποια είναι τα expectations σου από το δείπνο (να ζητήσεις συγνώμη ή να πεις ευχαριστώ για κάτι, να κάνεις "κούκου", ή απλά επειδή είναι η σειρά σου να μαγειρέψεις κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 25, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Kαι επίσης τώρα που το θυμήθηκα μπορείς να κάνειςΠεπόνι πανέ με κρέμα μανούρι αχ ρεεεεε θα με καταστρέψετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 25, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Κλινω προς κάποια απλή συνταγή με μανιτάρια. Cheers ppl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cordel Φεβρουάριος 25, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 φιλαρακ,εγω στη θεση σου παντως,αν καθομουν να κανω τετοια μανουρα να της φτιαξω και καρμποναρα,θα της ελεγα προληπτικα να πλυνει και κ@λο πριν ερθει σπιτι για φαγητο.Φίλε, καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις μην το κάνεις καθόλου μετά από το δείπνο γιατί είναι πιθανό ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.Αμα είναι να το κάνεις, να το κάνεις με συνεννόηση ώστε να μην έχει φάει στερεά η κοπέλα για 12-24 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 25, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 ελεος ρε Cordelσιγα μη το αφησει το κοριτσι να τρεφεται με ορό 12/24h για να της παρει το κουλουρι...ασε δε που με τετοιες συζητησεις θα το ξενερωσουμε το παιδι και θα του κοπει κι η ορεξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 25, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Ρε σεις, είστε κάφροι. ΠΟΛΥ αλκοόλ, πριν, κατα τη διάρκεια, και μετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.