Jump to content

Athlon 64 3000+ Review

soki

Recommended Posts

πολυ καλος φαινεται....

το θεμα το οποιο τιθεται θα ειναι θεμα ονομασιας, δηλαδη το cpu με 512Κ cache και 2.2GHz πως θα ονομάζεται..3200+? μπερδεμα........

εκει τουλαχιστον υπαρχει διαφοροποιηση στην ονομασια του πυρηνα (barton-TB) εδω οχι

LOL.... άμα σε βρει έτσι ο νέος χρόνος.... μετά όλο το χρόνο με AMD θα είσαι... χεχε...

Αρχική απάντηση από unstoppable [19-12-2003 και 14:12]

Ελπιζω να ερθει συντομα στην ελλαδα και σε καλη τιμη

Στη Θεσσαλονίκη πάντως έφτασε..

http://shop.zeroone.gr/cgi-bin/zeroone.filereader?3fe3691600550326273fc3615b1d05f2+EN/products/9818 και επίσης στο φίλο μας http://www.matsoukasbros.com/timesgrnew.asp

260 ευρώ τελικη!

Η Zeroone λεει 1MB Cache , ο Ματσουκας λεει 512ΚΒ. Τρεις λαλουν και 2 χορευουν.

Το θεμα ειναι οτι μπορει στον τιμοκαταλογο να τον εχουν αλλα απο κομματια.........παλια.........

Κι εγω στον

Τιμοκαταλογο του μαγαζιου μου μπορω να βαλω Prescott 5GHz. Και τι να λεει?????????

Ο Mατσούκας τον έχει στη σωστή του τιμή. Δε ξέρω όμως αν ο επεξεργαστής στο 1Μb cache υπάρχει όντως και αν ναι έχει πιο τσιμπημένη τιμή από τον αντίστοιχο 512.

Ο 1Mb πάντως αν υπάρχει θα είναι πιο scalable. Κρίμα που δεν υπάρχει ΄κανένα αξιοπρεπές chipset για αυτές τις CPU, ένα SiS ή ένα NF3 250 θα ήταν ότι πρέπει

Αρχική απάντηση από Enduracell [20-12-2003 και 12:44]

Ο Mατσούκας τον έχει στη σωστή του τιμή. Δε ξέρω όμως αν ο επεξεργαστής στο 1Μb cache υπάρχει όντως και αν ναι έχει πιο τσιμπημένη τιμή από τον αντίστοιχο 512.

Ο 1Mb πάντως αν υπάρχει θα είναι πιο scalable. Κρίμα που δεν υπάρχει ΄κανένα αξιοπρεπές chipset για αυτές τις CPU, ένα SiS ή ένα NF3 250 θα ήταν ότι πρέπει

Εσυ τελικα πρεπει να γραψεις βιβλιο. Εχεις πολυ φαντασια........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.