ikskarda Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Καλημερα παιδια . Ειχα ενα Router LinkSys WAG354G στο φοιτητικο μου σπιτι στο Ηρακλειο οπου σπουδαζα . Στο σπιτι που μενουμε (μια μεζονετα) ο αδερφος μου εχει ενα Siemens (αυτο που δινε η forthnet καποτε) , το οποιο εχει μονο μια υποδοχη Ethernet και δεν εχει wifi οπως το Linksys . Το θεμα ειναι οτι το Linksys κατα την μετακομιση μου απο Ηρακλειο προς Αθηνα χαθηκε (χαθηκε περιεργως μια κουτα που ειχα διαφορα πραγματα μεσα λογω μεταφορικης-) . Ετσι λοιπον θελω να μου προτεινετε να αγορασω ενα router κοντα στα 50-70 ευρω με αρκετες υποδοχες ethernet και με wifi και με αντοχη να ειναι 24ωρες ασταματητα στο ιντερνετ (σαν το χαμενο μου Linsksys:baby:) Να επισημανω οτι το router αυτο θα πρεπει να εχει καλη εμβελεια ασυρματου καθως θα μπει σε ενα δωματιο στο ισογειο στον κεντρικο υπολογιστη και θελω να πιανει και 1-2 οροφους πιο πανω οπου ειναι οι κρεβατοκαμαρες η δικη μου και του αδερφου μου να μπαινουμε απο το κινητο και απο το laptop ασυρματα . θα προτιμουσα να δινατε λινκ ειτε απο eshop ειτε απο Plaisiο ειτε απο pc1 ευχαριστω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.