papatsonis Φεβρουάριος 25, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Καθαρά "εγκυκλοπαιδικά"...Με το P45, μπορώ να "ενεργοποιήσω" sli..?ναι για την ώρα μπορείς (τουλάχιστον μέχρι να κάνει καμιά νέα "ταρζανια" η nvidia) , αλλά και εκεί είμαι πάλι αισιόδοξος από τα δείγματα που χουν δείξει στο techpowerup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Φεβρουάριος 26, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 καλυτερα φιλε μου να αλλαξεις πλατφορμα κι απο μενα! ειναι ποιο future proof σαν επιλογη κι ας δωσεις το κατι τις παραπανω απο χρηματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 κάνε ότι έκανα και εγώ εφόσον το βαστάει φυσικά η τσέπη σου...με την προϋπόθεση ότι δεν θες να μείνεις σε μια πλατφόρμα η οποία διανύει τα τελευταία της ζωής της, φόραγα τα ίδια ακριβώς με σένα..και έλεγα να έμενα στα ίδια τα λεφτά ήταν κάτι λίγο παραπάνω αν άλλαζα πλατφόρμα και επειδή ήταν καιρός για αναβάθμιση.την έκανα πήγα σε s1366 UD7 με i7-920 και 6gb gskill Ripjaws....με πόνεσε λιγάκι στην τσέπη αλλά όντως άξιζε το κόπο...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 με ενα χιλιαρικακι για 4 πραγματακια βασικα εγω ειμαι αρχοντας αλλα που ειναι οεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2010 προσωπικά δεν έφτασε τόσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.