Kostas7GTR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2003 Σήμερα παρέλαβα το Waterblock του Eleven και μιας και δεν έχω ακόμα αντλία για να το δοκιμάσω είπα να το γυαλίσω λιγάκι μέχρι να έρθει η Eheim 1250 Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 18, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Kαλοριζικοοοο!!! θελω κ γω το δικο μου crusader με plexi καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 18, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 ωραία το γυάλισες. Εγώ βέβαια δε κρατιόμουνα και το έβαλα έτσι όπως ήταν . Eίδα αμέσως 6 βαθμούς κάτω σε σχέση με το Innova rev3 και μάλιστα στο setup του 11 προστέθηκε και 3 block σε σειρά στη GPU. Τώρα είμαι 48 prime load στα 2volts το CPU και 12v τους 120άρηδες. Καλά αποτελέσματα λοιπόν και να προσέχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 18, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Σε λιγες μερες.... Happy watercooled.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 18, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 ’ντε Κώστα , περιμένουμε αποτελέσματα.Καλορίζικο το HardWare (ή μάλλον...ColdWare). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 18, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Ευχαριστώ παιδιά αναμένω την αντλία για νεότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 18, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Τι λάστιχα παράγγειλες?Radiator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 18, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas Τι λάστιχα παράγγειλες? Radiator? Λαστιχα τις πλάκας για αρχή και Radiator απο Eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 19, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2003 Για να μην δημιουργουνται παρεξηγήσεις απλα εγω θα το αγοράσω απο τον ψυγειά Πολύ καλο το γυάλισμα Κώστα Μεγειές και καλοδούλευτοΡε Εντού ακόμα ρε εκείνο το τηλ να μου πείς τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 21, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2003 Αρχική απάντηση από eleven Πολύ καλο το γυάλισμα Κώστα Μεγειές και καλοδούλευτο Ευχαριστώ μιχάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.