velipsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 Παίδες εχω την 5850 και θέλω να βάλω στα Windows 7 64B το direct x to 11 που το βρίσκω..?με παλια παιχνιδια που τρεχαν με 9 θα υπάρχει πρόβλημα το σύστημα μου λέι τωρα οτι εχω το 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Γράψε στο search στην έναρξη, dxdiag . Εκεί θα γράφει DirectX Version: DirectX 11, κάτω κάτω. Αποκλείεται να έχεις βάλει win7 και να μην έχουν το dx11 ενσωματωμένο. Όσο για τα παιχνίδια, αν βάλεις κάποιο που υποστηρίζει dx9, λογικά θα σου κάνει αυτόματα εγκατάσταση το 9 (θα υπάρχει μέσα στο game cd) ή θα σου ζητήσει να το κατεβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Περνα και αυτο->http://downloads.guru3d.com/DirectX-End-User-Runtimes-%28February-2010%29-download-2470.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Γράψε στο search στην έναρξη, dxdiag . Εκεί θα γράφει DirectX Version: DirectX 11, κάτω κάτω. Αποκλείεται να έχεις βάλει win7 και να μην έχουν το dx11 ενσωματωμένο. Όσο για τα παιχνίδια, αν βάλεις κάποιο που υποστηρίζει dx9, λογικά θα σου κάνει αυτόματα εγκατάσταση το 9 (θα υπάρχει μέσα στο game cd) ή θα σου ζητήσει να το κατεβάσεις.εχεις δικιο γραφει 11το λάθος ηταν οτι στο everest εγραφε 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.