::TNT:: Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει???Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά πάλι τπτ!!!**Πληροφορίες συστήματος: soundcard--> soundMAX HD audio (ADI 1988), headset TURBO-X, Windows 7 (x64) eternity (ultimate)Ευχαριστώ εκ των προτέρων :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Καλημερα Φενια Να υποθεσω τις εσωτερικες συνδεσεις (απο το panel στο soundcard) τις εχεις κανει ? Δοκιμασες καποια νεα εκδοση driver για την καρτα ηχου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
::TNT:: Φεβρουάριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Καλημέρα και σε σενα (σε ξέρω????) :hi:Και....Ω! Ναι!!Τα 'χω ήδη δοκιμάσει αυτά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Windows 7 (x64) eternity (ultimate)Τι είναι τούτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Τσέρκαρε στο bios σε τί mode δουλεύει το front panel.Εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν το front panel ήταν σε HD Audio και όταν το γύρισα σε AC97 όλα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Νομίζω ότι στις on-board κάρτες ήχου το front panel audio output είναι disabled. Αν πάς στο Control panel στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου και το κάνεις enabled παίζει. Το έχω ξαναδεί το πρόβλημα. Τσέκαρε το, μπορεί να φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
::TNT:: Φεβρουάριος 25, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Τι είναι τούτα? Πειραγμένη έκδοση των windows 7 ultimate. Το ανέφερα έτσι μόνο και μόνο για να μαι σίγουρη μην και τυχόν έπαιζε τπτ με την έκδοση που έχω Κατά τα άλλα...τίποτα!!! Έλεγξα τα BIOS κι όλα είναι ΟΚ. Ούτως ή άλλως όταν είχα τα XP το mic δούλευε μια χαρούλα. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι παίζει... Thanks πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.