teomer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 καλησπέρα στην παρέαπαιδιά έχω μια μητρική ecs gf8200a am2+ cpu amd 7750και πήρα και ένα raptor x να τον κάνω εγτατάσταση τα win και δέν βλέπει καθόλου το δίσκο.Δέν νομίζω ότι είναι θέμα drivers.ακόμα και μέσα στα win σαν δεύτερο δεν τον αναγνωρίζει ενώ παίρνει ρέυμα κανονικά.Επίσης έκανα και update to bios και τίποτα...ξέχασα να πώ ότι σε άλλο δίσκο έχω κανονικά xp και δουλέυει κανονικά.δοκίμασα και το δίσκο σε άλλο pc όλα καλα.καμιά ιδέα??!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Στο bios φαίνεται?Αν ναι, κοίταξες στο disk management? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teomer Φεβρουάριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 ούτε bios ούτε στη διαχείρηση δίσκων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Δοκίμασέ τον σε ένα άλλο σύστημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teomer Φεβρουάριος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 το έχω δοκιμάσει λειτουργεί κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 να ναι το χωμα χλοερο που θα το σκεπαζει!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpapad81 Φεβρουάριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Αφου λεει οτι σε συστημα δουλευειΜπορει η μητρικη που εχεις να εχει καποιο bug, με τους raptor.Οπως πχ η asus p5k premium wifi, εχει bug με τους sata hd Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 να ναι το χωμα χλοερο που θα το σκεπαζει!!!!!!αν διαβασες καλα τι γραφει ΛΕΕΙ οτι σε αλλο συστημα το βλεπει κανονικα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 για την μητρικη λεω δε λεω για το δισκο!!!κανε κανα bios update μηπως κ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Φεβρουάριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 Το εχω παθει και εγω αυτο με την asus SC με κανονικο σκληρο και δεν μου τον διαβαζει σε κανενα slot ενω σε αλλο pc δουλευε κανονικα...και ουτε στα bios τον βρισκει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.