god Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2010 καλησπερα,εχω μια philips 42'' pfl 8404 και ανα 2-3 μερες ανοιγει μονη της κατα τις 6:30 χωρις να μπει σε καποιο καναλι και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανακλεινει.τι μπορει να συμβαινει?το μονο που μου ηρθε στο μυαλο εκτος απο το οτι μπορει να ειναι κανας καμουφλαρισμενος megatron:tomato: .. λολ..ειναι μπας και παει μεσω νετ να κανει καμια ρυθμιση σε ωρα κτλ και να μην βρισκει δικτυο.(καπως extreme αλλα σε σχεση με την πρωτη σκεψη πιο νορμαλ λολ).εχει κανεις καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Φεβρουάριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 αμα εκει που αναψει δειξει κανα πηγαδι, τρεχα εξω!ισως κανα ξυπνητηρι-mode ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasospaok123 Φεβρουάριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Ίσως είναι κάποια ρύθμιση για να ανοίγει η τηλεόραση κάποια συγκεκριμένη ώρα σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ψάξτο λίγο, πολύ πιθανόν είναι να φταίει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
knut Φεβρουάριος 24, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Σίγουρα αφορά κάποια ρύθμιση όπως έγραψαν και παραπάνω. Σε πολλές παρόμοιες ηλεκτονικές συσκευές υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα κατά το οποίο έχεις τη δυνατότητα να καθορίσεις αυτόματη έναρξη/ λήξη. Το έψαξες καθόλου μέσω του control panel του στις ρυθμίσεις? Όπως έγραψε και ο Jonas, αν δεις πηγάδι/ μαύρη μαλλούρα τρέχα, αν δεις autobot κάτσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Φεβρουάριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 +1 για κάποια ρύθμιση σχετικά με ξύπνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 αμα εκει που αναψει δειξει κανα πηγαδι, τρεχα εξω! :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: μαζεψτε με!!! on topic: παρομοιο "προβλημα" ειχε και ενας ξαδερφος μου με μια samsung...τελικα υπηρχε ρυθμιση "auto power on/off" ή "smart power on/off" ή κατι τετοιο...δεν θυμαμαι...ψαξτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 24, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Επισης μπορει να προσπαθει να κανει auto Update το firmware της μεσω DVB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Σεπτέμβριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Bump. :patsak: Μπας και έβγαλες άκρη γιατί συμβαίνει αυτό; Το παθαίνει μια φίλη μου με την ίδια TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Σεπτέμβριος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα ε ειναι πολυ απλο βγαλτη απο το ρευμα οταν ειναι κλειστη χωρις ρευμα δεν ανοιγει :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 24, 2013 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 μετα απο 2 χρονια, σιγουρα θα εχει βρει τη λυση....ή θα εχει αλλαξει τηλεοραση......!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Σεπτέμβριος 26, 2013 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 πηρε η γιαγιά μου τηλεόραση philips 32"(δεν θυμάμαι μοντέλο) και κάνει τα ίδια :rant::rant::rant:πως το φτιάχνω ? εγω της ειπα τι να πάρει και μου λέει με βασάνισες με το μηχάνημα του διαόλου θα πετάξει κανα αγιασμό πάνω θα τη χτυπήσει κανα ρευμα και θα τρέχουμε:hang3:σε αυτή την περίπτωση δικαιούμαι αποζημίωση ?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 26, 2013 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Καταρχάς εξήγησε της ότι δεν υπάρχουν μηχανήματά του σατανά.Έλεος.Στο 2013 είμαστε ,ποιος τα πιστεύει αυτά;Απλά ο οξω απο δω,μπαίνει μεσα τους για να μας δοκιμάζει.Το ποιο πιθανό εχει ρυθμιση για wake up η tv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 26, 2013 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Smart TV ρε, τα κάνει στη ζούλα, πρωί πρωί όλα, σαν τους γαλατάδες και τους σκουπιδιάρηδες, για να μη σου χαλάσει με το synch το τούρκικο. και η δικια μου philips το κάνει. Σκανάρει για κανάλια. Έχει ρύθμιση κάπου στα άδυτα των settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Σεπτέμβριος 26, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2013 Καταρχάς εξήγησε της ότι δεν υπάρχουν μηχανήματά του σατανά.Έλεος. Στο 2013 είμαστε ,ποιος τα πιστεύει αυτά; Απλά ο οξω απο δω,μπαίνει μεσα τους για να μας δοκιμάζει. Το ποιο πιθανό εχει ρυθμιση για wake up η tv . οι 90χρονες γριές / γέροι θα το κοιτάξω:warning2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Σεπτέμβριος 27, 2013 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Δεν έπιασες το αστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Σεπτέμβριος 27, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2013 Bump. :patsak: Μπας και έβγαλες άκρη γιατί συμβαίνει αυτό; Το παθαίνει μια φίλη μου με την ίδια TV.να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι ειχα κανει. μια ρυθμιση ειχα αλλαξει αλλα μετα απο 3 χρονια ειχα ξεχασει οτι ειχα τετοιο προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.