LL_NEO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2003 Ρε παιδιά παρείγγειλα κάτι απο το pclincs.co.uk . Το θέμα ότι μια βδομάδα σχεδόν μετά και ακόμα προσπαθώ να επικοινωνήσω μέσω mail και τηλεφώνου για να δω τι γίνεται με την παραγγελία μου, αλλά καμία απάντηση. Μια χαζοβιόλα στην τράπεζα λέει οτι η πληρωμή δε μπορεί να ακυρωθεί, εφόσον έχω δώσει το ΟΚ μου, αλλά εγώ έχω την εντύπωση ότι έχω άλλα διαβάσει εδώ μέσα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 χμμμ έχω κάνει 7-8 παραγγελίες από pclincs και ήταν όλες οκ, έκαναν περίπου 3 με 4 μέρες να έρθουν.αν είχε ακυρωθεί η πληρωμή θα στο έστελναν αυτοί αμέσως. έχεις λάβει μαιλ ότι η παραγγελία ξεκίνησε? ήταν κάτι πολύ ογκώδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Δεκέμβριος 18, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Λοιπόν παρήγγειλα την προηγούμενη δευτέρα και μου ήρθε email επιβεβαίωσης. Μετά από αυτό τίποτα. Ούτε επιβεβαίωση αποστολής ούτε τίποτα.Και εκεί που νευρίαζα βρήκα την ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο.Αγγλία --> Χανιά 7 μέρες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 18, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Παιδιά το πρόβλημα έχει προκύψει μάλλον τις ΠΟΛΥ τελευταίες μέρες. Δεν ήταν ογκώδες. Και ενώ μου ήρθε το Σάββατο η επιβεβαίωση χρέωσης απο την World Pay, δε μου έχει έρθει ακόμα mail ότι η παραγγελία ξεκίνησε. Στα τηλέφωνα δεν απαντάει κανείς. Αν μέχρι αύριο δεν έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό, θέλω να πάω στην Τράπεζα, αλλά θέλω να ξέρω τι μπορώ να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 με visa πλήρωσες? θυμάμαι η επιβεβαίωση έρχεται αμέσως μετά την παραγγελία. εσένα καθυστέρησε? αυτό που παρήγγειλες το είχαν σίγουρα σε στοκ? πρόσεξες τα χαμογελάκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 18, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 Με visa και η χρέωση έγινε ακαρίαια, Ήταν σε stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 30, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2003 http://www.pclincs.co.uk/Forums/showthread.php?s=&threadid=4908 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.