Jump to content

ASUS P6X58D PREMIUM vs GIGABYTE UD7

argi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον μετα απο πολυ σκεψη ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 mobo ASUS P6X58D PREMIUM και GIGABYTE UD7 ειναι καινουργια και τα 2 sata 3 usb3....τι λετε???:hmm:

εχω την ASUS P6X58D PREMIUM γιατι ειμαι asakias απο και χρονια και γιατι μου καθεται αναποδα οταν εχω βαλει GIGABYTE ...οχι οτι δεν ειναι κκαλή η μητρική ..προσθεού.. αλλα +1 στην Asus και λόγω ποιο βολικού bios για μενα ...

αυτά

ε τωρα που τα λέμε παρόμοιες εταιρείες ειναι μην πω οτι ειναι μια ...και το αυτο

μικρες οι διαφορες παίδες μην τρελενομαστε !!!

• 1 month later...

Γιατί δεν παίρνεις την UDP5? Τι παραπάνω θα σου προσφέρουν αυτές που αναφέρεις? Σε λίγο καιρό θα βγούν και addon κάρτες για sata3 k usb3 απο άλλους κατασκευαστές.

Η UD7 συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία σε σχετικό συγκριτικό τεστ του PC World.

• 2 months later...

Η gigabyte υποστηρίζει 8x στο πρώτο pci-e slot αν είναι ενεργοποιημένο το usb 3

Υποστηρίζει είτε 2pci-e 16x είτε 4pci-e 8x

ftp://download.gigabyte.ru/manual/mb_manual_ga-x58a-ud7_e.pdf

Αντίθετα η Asus υποστηρίζει 16x/16x/1x ή 16x/8x/8x.

Αν έχεις 2 ή 4 κάρτες PCI-e με ταχύτητα 8x τουλάχιστον τότε είναι καλύτερη είναι η gigabyte. Αν έχεις 3 καλύτερη είναι η asus γιατί θα μπορεί η κάρτα γραφικών να λειτουργεί στην μέγιστη ταχύτητα.

Η gigabyte υποστηρίζει 8x στο πρώτο pci-e slot αν είναι ενεργοποιημένο το usb 3

Υποστηρίζει είτε 2pci-e 16x είτε 4pci-e 8x

ftp://download.gigabyte.ru/manual/mb_manual_ga-x58a-ud7_e.pdf

Αντίθετα η Asus υποστηρίζει 16x/16x/1x ή 16x/8x/8x.

Αν έχεις 2 ή 4 κάρτες PCI-e με ταχύτητα 8x τουλάχιστον τότε είναι καλύτερη είναι η gigabyte. Αν έχεις 3 καλύτερη είναι η asus γιατί θα μπορεί η κάρτα γραφικών να λειτουργεί στην μέγιστη ταχύτητα.

το οτι το usb 3 τρωει lanes απο τα pci-ex ειναι γεκικως ενα θεμα σε ολα τα x58 mobos! αν δεν το ενεργοποιησει δεν θα το εχει! επειδη ειχα την ud7 υποστηριζει κι εκεινη 16, 16/16, 16/8/8, 8/8/8/8! πολυ καλυ mobo παντως! και πολυ ευκολη σε oc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.