vaios Δεκέμβριος 18, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2003 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΝΗΣΙΑ CD ΠOY ΔEN EINAI BOOTABLE EINAI TA UPGRADE. KANENA ΑΛΛΟ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ CD DSP/RETAIL ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ BOOT ΠΑΡΕ ΤΗΝ MS HELLAS, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 21, 2003 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2003 Βασικά είναι λάθος να καταργήσεις τη δισκέττα, γιατι σε περίπτωση αποτυχημένου BIOS update το μόνο που σε σώζει είναι να έχεις δισκέττα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 21, 2003 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2003 Σιγά το δύσκολο ρε πέππα! Εγώ έχω cd που κάνει και linux partition για να πειράζεις και άλλα πράγματα... Ασταμάτητε, μετά τις διακοπές αν θες να βρεθούμε, έχει το vaio dvdr... (ελπίζω να είναι ελληνικές οι εγκαταστάσεις ε, γιατί αυτά τα παράθυρα συμπαθώ!) (όλα τα αντιγραμμένα cd των windows γίνονται bootable σχετικά απλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 22, 2003 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2003 Αρχική απάντηση από bleo8onhs.....Ασταμάτητε, μετά τις διακοπές αν θες να βρεθούμε, έχει το vaio dvdr... (ελπίζω να είναι ελληνικές οι εγκαταστάσεις ε, γιατί αυτά τα παράθυρα συμπαθώ!)(όλα τα αντιγραμμένα cd των windows γίνονται bootable σχετικά απλά) Μετα τις γιορτες θα εχω dvdr οποτε σου τα γραφω εγω αν τα θες(αγγλικα ειναι ομως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.