Jump to content

ebook reader...δεν ξερω πιο να παρω!

god

Recommended Posts

καλημερα.θελω να παρω ενα ebook reader αλλα δεν μπορω να αποφασησω ποιο!

εχω δει review για το kindle 2,διαβασα για το dx,το nook και ενα αλλο(δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκανε 650δολλαρια:sick:)

δεν με ενδιαφερει το 3g,να διαβαζει το κειμενο κτλ.θελω καλη οθονη,καλη ποιοτητα και να μην εχει προβληματα με formats,γλωσσες κτλ.το kindle 2 δεν μου πολυαρεσε απο αυτα που διαβασα,το dx φαινεται καλο αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο και το nook μου φαινεται η ιδανικη λυση.τι προτεινετε εσεις?

ευχαριστω.

Προφανώς ipad και λοιπά pads δε κάνουν για ebooks.

Τώρα για το kindle dx, είναι πολύ ξεκούραστο μεν αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα κατά την άποψη μου.

Αλλάζει σχετικά αργά τις σελίδες. Αν απλά διαβάζεις δεν είναι ενοχλητικό αλλά αν ψάχνεις κάτι και δε θυμάσαι σε ποια σελίδα είναι και πας μπρος πίσω τότε μπορεί να σου τη δώσει. Αυτό βέβαια οφείλεται στο e-ink.

Δεν αυξομειώνει το μέγεθος της γραμματοσειράς σε pdf, πρέπει να το μετατρέψεις πρώτα σε δικό του format οπού εκεί μπορεί να έχεις προβλήματα με σχήματα που έχουν κείμενο μέσα. Μικρό το κακό όμως.

Επίσης το 3G δουλεύει κανονικά στη Ελλάδα.

βασικα,οπως λεει και ο nickl δεν θελω pad γιατι οντως δεν κανουν για ebook.θα διαβαζω πολλες ωρες την μερα και θα στραβωθω απο την οθονη.το nook δεν γινεται να το φερω καπως ελλαδα?μου φαινεται το καλυτερο με διαφορα για την τιμη του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.