god Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2010 καλημερα.θελω να παρω ενα ebook reader αλλα δεν μπορω να αποφασησω ποιο!εχω δει review για το kindle 2,διαβασα για το dx,το nook και ενα αλλο(δεν θυμαμαι ονομα αλλα εκανε 650δολλαρια:sick:)δεν με ενδιαφερει το 3g,να διαβαζει το κειμενο κτλ.θελω καλη οθονη,καλη ποιοτητα και να μην εχει προβληματα με formats,γλωσσες κτλ.το kindle 2 δεν μου πολυαρεσε απο αυτα που διαβασα,το dx φαινεται καλο αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο και το nook μου φαινεται η ιδανικη λυση.τι προτεινετε εσεις?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Μερικά αντίστοιχων δυνατοτήτων κινέζικα ζαχάρωνα στο ebay πριν καμμιά βδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Ipad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Φεβρουάριος 20, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 στο ipad θα στραβωθεις αμα διαβαζεις ολοκληρα βιβλια.καλο σαν gagdet αλλα ειναι σαν να τα διαβαζεις απο το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Εχει 10' οθονη μεγαλύτερη απο οτι κυκλοφορεί Εκτος αν εννοείς οτι δεν ειναι e-ink Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=73926ήhttp://www.samsung.com/uk/news/newsRead.do?news_group=productnews&news_type=consumerproduct&news_ctgry=pc&news_seq=16517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyboy Φεβρουάριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Προφανώς ipad και λοιπά pads δε κάνουν για ebooks.Τώρα για το kindle dx, είναι πολύ ξεκούραστο μεν αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα κατά την άποψη μου.Αλλάζει σχετικά αργά τις σελίδες. Αν απλά διαβάζεις δεν είναι ενοχλητικό αλλά αν ψάχνεις κάτι και δε θυμάσαι σε ποια σελίδα είναι και πας μπρος πίσω τότε μπορεί να σου τη δώσει. Αυτό βέβαια οφείλεται στο e-ink.Δεν αυξομειώνει το μέγεθος της γραμματοσειράς σε pdf, πρέπει να το μετατρέψεις πρώτα σε δικό του format οπού εκεί μπορεί να έχεις προβλήματα με σχήματα που έχουν κείμενο μέσα. Μικρό το κακό όμως.Επίσης το 3G δουλεύει κανονικά στη Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Φεβρουάριος 24, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 βασικα,οπως λεει και ο nickl δεν θελω pad γιατι οντως δεν κανουν για ebook.θα διαβαζω πολλες ωρες την μερα και θα στραβωθω απο την οθονη.το nook δεν γινεται να το φερω καπως ελλαδα?μου φαινεται το καλυτερο με διαφορα για την τιμη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.