Jump to content

Τρελά τρελά ..δεν ηταν τροφοδοτικά

velipsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι τραβηξα αγαπητοι φίλοι σημερα δε λεγεται ....pc οταν το πηρε ο γιός μου στο δωματιο του εκανε κολπα ...δεν εκανε ρεσταρτ...για να ξαναρχίσει επρεπε να κλείσεις το τροφοδοτικο απο πίσω ..

στο δικο μου χωρο επαιζε εκει ...τα κόλπα του.

Τι να φταιει ...ε!! λέω τροφοδοτικό ..το βγαζω λοιπόν απο το armor..( ενα enermax 850 , 3 χρονων ) το πάω και το αλλάζω με ενα CM silent Pro 600W ..και αντε πάλι εγκατασταση καλωδια χαμος.......καλύτερα να φτιαχνεις ενα μηχανημα παρα να αλλάζεις τροφοδοτικό

και τι εφταιγε ρε παιδια ....μετα απο ωρα ...βραχυκλωνε το πληκτρολόγιο ...που ειχε φαει γάλα , κοκα κολα ...

Το θεμα ειναι τσαμπα εδωσα το enermax και ειναι καλή η αγορα του cooler master?

πήγα και 250 w κατω ..αλλά με νορμαλ το pc παο οτι ξέρω δεν τρεχει και τιποτα ..αλλοστε 2 δισκους εχω και η καρτουλα ειναι μια 250gts nvidia ...

πως με βλέπετε?????????

Παρόμοια ήττα έχω φάει με διαρροή από μπρίζα. Είχα φτιάξει PC για φίλο τσίλικο - cable management και δε συμμαζεύεται με δυνατό και καλό PSU. Το μεταφέρουμε πορτ-μπαγκάζ με πορτ-μπαγκάζ το πάει σπίτι και με παίρνει τηλ μετά από καμιά ωρίτσα και μου λέει ότι ξεκινάει όποτε θέλει, σβήνει στα καλά του καθουμένου κτλ. Μου το φέρνει στο καπάκι σπίτι να το ελέγξω και ως δια μαγείας σε εμένα έπαιζε κανονικά. Ούτε γκουκ, ούτε μουκ... :hehe:

Το πάει σπίτι του και πάλι τα ίδια. Του λέω ακούμπα το κουτί στη πίσω πλευρά με το χέρι σου. Αφού άκουσα το Ααχχ που έβγαλε όταν τον χτύπησε λίγο το ρεύμα, του λέω φέρε ηλεκτρολόγο να κοιτάξει την εγκατάσταση και θα είσαι μια χαρά. Και όντως.

On topic... Μια χαρά είσαι με το Coolermaster 600. Φυσικά το Enermax σε overall powah ήταν καλύτερο αλλά το CM λόγω νεότητας δικαιώνεται στα σημεία (π.χ περισσότερες γραμμές για PCI-E κτλ. Δεν έχω δει τα specs των τροφοδοτικών, απλά εικάζω)

Παρόμοια ήττα έχω φάει με διαρροή από μπρίζα. Είχα φτιάξει PC για φίλο τσίλικο - cable management και δε συμμαζεύεται με δυνατό και καλό PSU. Το μεταφέρουμε πορτ-μπαγκάζ με πορτ-μπαγκάζ το πάει σπίτι και με παίρνει τηλ μετά από καμιά ωρίτσα και μου λέει ότι ξεκινάει όποτε θέλει, σβήνει στα καλά του καθουμένου κτλ. Μου το φέρνει στο καπάκι σπίτι να το ελέγξω και ως δια μαγείας σε εμένα έπαιζε κανονικά. Ούτε γκουκ, ούτε μουκ... :hehe:

Το πάει σπίτι του και πάλι τα ίδια. Του λέω ακούμπα το κουτί στη πίσω πλευρά με το χέρι σου. Αφού άκουσα το Ααχχ που έβγαλε όταν τον χτύπησε λίγο το ρεύμα, του λέω φέρε ηλεκτρολόγο να κοιτάξει την εγκατάσταση και θα είσαι μια χαρά. Και όντως.

On topic... Μια χαρά είσαι με το Coolermaster 600. Φυσικά το Enermax σε overall powah ήταν καλύτερο αλλά το CM λόγω νεότητας δικαιώνεται στα σημεία (π.χ περισσότερες γραμμές για PCI-E κτλ. Δεν έχω δει τα specs των τροφοδοτικών, απλά εικάζω)

να εισαι καλά ...ηττα μεγάλη ...να ψαχνεσαι με τις ωρες ...καποτε δε μου ετυχε απο τροφοδοτικό να μην δουλευει ποντίκι στην εποχή του pentium II

Και καλά να ξέρεις 2-3 πράγματα, να έχεις κάπου και ένα 2ο PC για να κάνεις κάποιους ελέγχους. Φαντάζεστε πόσοι πηγαίνουν τα μηχανήματά τους για service και τους τ' αλλάζουν σχεδόν όλα μέσα χρεώνοντας ότι θέλουν ενώ στην πραγματικότητα έφταιγε ένα πληκτρολόγιο ή ένα dimm μνήμης που δεν πατούσε καλά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.