XtR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 Γεια χαρά παιδιά,Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Σε καινούριο AMD 955 system εγκατέστησα μια ATI 5850. Όλα καλά απλά εκεί που είσαι στο desktop ή βλέπεις μια ταινία αναβοσβήνει η οθόνη instantly.Δεν το κάνει συχνά αλλά το κάνει.Έχω συνδέσει την tv με hdmi.Και η τηλεόραση είναι αγορασμένη τα Χριστούγεννα. Μοντέλο δεν το θυμάμαι ακριβώς, αν θέλετε το βρίσκω.Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Τι οδηγούς χρησιμοποιείς ; λειτουργικό; Σου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και όταν είναι συνδεδεμένο με οθόνη pc ή μόνο στην τηλεόραση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Φεβρουάριος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε 5770. το έλυσα απλά απενεργοποιώντας το ati overdrive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Φεβρουάριος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 @RootX δεν το δοκίμασα σε οθόνη pc γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή.Χρησιμοποιώ τους τελευταίους 10.2 ATI Drivers και Windows 7 32Bit..@stathid90 Το έκανα disable. Θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Φεβρουάριος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Δυστυχώς ακόμα το κάνει αλλά πιο σπάνια... Έχετε καμιά πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Φεβρουάριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 είσαι συνδεμένος στα 1080p ? αν είσαι δοκίμασε να ρίξεις την ανάλυση στα 720. παίζει να φταίει το καλώδιο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Φεβρουάριος 20, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 stathid90 το δοκίμασα κι αυτό. Θα δοκιμάσω να κάνω firmware update την τηλεόραση και θα ενημερώσω... Το μοντέλο είναι Philips 32"PFL7684H Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 20, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Τσέκαρε τον event viewer για μηνύματα λάθους του driver όταν σου παρουσιάζει το πρόβλημα. Ίσως σε βοηθήσει να το απομονώσεις μιας και έχεις πολλές συνιστώσες στην εξίσωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Φεβρουάριος 21, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Με το firmware update τα ίδια δυστυχώς. Αύριο θα ρίξω μια ματιά και στον event viewer μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Φεβρουάριος 21, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα πως οι τηλεοράσεις Philips έχουν κάποια προβληματάκια με τις ATI. Λύση βέβαια βρέθηκε.Λοιπόν από το CCC αλλάζουμε στο configuration της τηλεόρασης στο Pixel Format σε RGB 4:4:4και όλα οκ.Αυτή η λύση είναι η ίδια και για αυτούς που έχουν προβλήματα με pink και green οθόνες στα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.