tasatva Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 Ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω το εξής :Χρησιμοποιώ laptop για την δουλεια και σταθερό για στο σπίτι.Τυχαίνει να επεξεργαζομαι αρχεία και να δημιουργώ νέα και από τους δύο υπολογιστές.Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να κρατάω τα αρχεία μου συχρονισμένα και στους 2 υπολογιστές ταυτόχρονα ?Δοκίμασα το office live beta, αλλά είναι αρκετά χρονοβόρο και την αλήθεια μου, δεν με διευκολύνει καθόλου .Ps : Τα αρχεία είναι περίπου στα 500 ΜB , και αυτά που ανανεώνονται συνέχεια είναι ένα πάρα πολύ μικρό τους ποσοστό, περί τα 10 GB την μέρα .Ps 2 : Τα αρχεία είναι κυρίως φύλλα του excel, δεν ξέρω άν το επιρρεάζει αυτό .Παρακαλώ να μετακινηθεί στην κατηγορία που ανήκει, εκ παραδρομής καταχωρήθηκε εδώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις το SyncToy της microsoft (πολύ user friendly interface αλλά μέτριες επιλογές) ή το Allways Sync (προσωπική μου επιλογή). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Συμπαθητικό φαίνεται, αλλά ....Υπάρχει ένα θέμα.Ενώ τα αρχεία είναι 500 ΜΒ , στικάκι του 1 GB δεν τα χωράει.Ποιός μπορεί να είναι ο λόγος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 Εντελώς τυχαία προχθές ανακάλυψα το Windows Live Sync και μου άρεσε πάρα πολύ. Στα συν του προγράμματος τα οποία μου άρεσαν είναι οτι Δουλεύει και σε Mac αν το χρειαστείς (το έχω τεστάρει προσωπικά). Δουλεύει και με Briefcase τον Windows (καλό για savegame ). Μπορείς να έχεις πολλά PC σε ένα account και εφόσον είναι ανοικτός να κάνεις browse αρχεία και streaming μουσική, εικόνες και βίντεο (το streaming δουλεύει καλύτερα με IE λόγο Media Player). Τέλος πολύ ελαφρύ και εύχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Πολύ καλό το Live sync, και νομίζω το πιό εύχρηστο.Είναι και πάρα πολύ γρήγορο !Να και σε κάτι που χρησιμέυει η σουϊτα Live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το dropbox. Σου δίνει δωρεάν 2 gb χώρο. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Φεβρουάριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/SyncBack.shtmlπολύ καλό και freeware. μόνο "κακό" ειναι οτι δεν εχςι μπάρα προόδου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 20, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 second copy ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra Φεβρουάριος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Αν δεν ενδιαφερεσαι τοσο για remote access, ριξε μια ματια στο freefilesync. Το χρησιμοποιω κυριως για τα backups που κραταω σε εξωτερικους δισκους, αλλα εχει επιλογες και για 2-way synchronization, πολυ δυνατο μηχανισμο συγκρισης αρχειων, ειναι το πιο γρηγορο που εχω δοκιμασει και Open Source Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Φεβρουάριος 20, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Χρησιμοποίησα και το dropbox μόλις.Έκανα τη δουλεία μου αμέσως.Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το live sync αλλά με βόλεψε πιό πολύ.Remote access ψιλο-χρειάζομαι.Οπότε μάλλον θα μείνω με ένα εκ των 2.Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.