Jump to content

Αν έπρεπε να αποχαιρετήσετε κάποιο από τα παρακάτω, ποιο θα ήταν;  

803 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

με το κινητό χάσαμε από την μέρα που βγήκε κατά κάποιο τρόπο, ένα κομμάτι του εαυτού μας.αυτό της ελευθερίας !

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Λαπτοπ και το έχω αποχωριστεί ήδη. Με ένα ταμπλετ την κάνεις τη δουλειά σου πια κατά μεγάλο ποσοστό αν όχι 100%

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Για εμενα άχρηστα ειναι τα ταμπλετ και τα νετμπουκ πολυ απλα στα πρωτα η μπαταρια κραταει πολυ λιγο και με τον καιρο καταστρέφεται και στο νετμπουκ δεν μπορεις να κανεις τιποτα σπουδαίο παρα μονο σερφαρισμα.

• 10 months later...

7 χρόνια μετά το αρχικό Poll νομίζω ότι έχουμε όλοι μας σχηματίσει πλεόν μία  άποψη,  συμφωνείς ;;;;

:D:D:D:D

• 3 months later...

Παιχνιδομηχανη σιγουρα. Εαν εχεις καλο υπολογιστη και ενα καλο κινητο εισαι καλυμενος απο ολες τις πλευρες. Και στην τελικη αν θελεις να παιξεις καποιο παιχνιδι στον υπολογιστη μπορεις πολυ ευκολα.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Εύκολο. Παιχνιδομηχανή με κλειστά μάτια. To xbox που είχα το άνοιξα 2-3 φορές οπότε και το πούλησα πριν κανα εξάμηνο. Αν έχεις PC με ένα χιλιάρικο κάρτα γραφικών, απλά δεν υπάρχει καν θέμα ανταγωνισμού με παιχνιδομηχανές.

• 6 months later...

Το laptop/ netbook.

Βασικά δεν έχω "εργαστεί" ποτέ σε laptop. Είχα κι έχω πάντα σταθερό PC σαν τη "βάση" στο δωμάτιο, με την οθονάρα μου και το πληκτρολόγιό μου.

Δεν προβλέπεται να αγοράσω ή μεταβώ σε laptop ή tablet σύντομα... ωστόσο να πω ότι βλέπω ελληνικές σειρές και youtube videos στο κινητό το βράδυ στο κρεβάτι!