nkoumo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2010 Ρε παιδια ακομα δεν μπορω να συνηθησω τα win7. Απο τοτε που τα εβαλα ολο και καποιο "τσαλιμακι" θα κανει. Τωρα εχουμε το εξης: Οταν παω να σωσω ενα αρχειο πχ .txt μου βγαζει οτι πρεπει να παρω αδεια απο τον διαχειριστη για να το σωσω σε αυτη τη θεση και δεχεται να κανει save παρα μονο στο /win7. Παρομοιως οταν παω να κανω rename "Δεν εχετε δικαιωμα αποθηκευσης σε αυτη τη θεση.Επικοιν. με τον διαχειριστη...............Τι ΒΛΑΚΕΙΕΣ ειναι αυτα?????????????:triniti: Εχω παραληλα και τα XP. Ekei kanena problem!. Τι πρεπει να κανω? Πως θα παρω αδεια απο τον εαυτό μου? (Ο Διαχειριστης).Y.Γ. Εχω ενεργοποι'ησει κανονικα με κλειδι προιοντος και ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Φεβρουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 1)Θα πατάς "εκτέλεση ως διαχειριστής" (αυτό με το μπλε σηματάκι).2)Αν ένα αρχείο δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή: δεξί κλικ στο αρχείο ή στον φάκελο>ασφάλεια> και δίνεις δικαιώματα στον administrator.(Εγώ μέχρι να το μάθω, παρ'ολίγο να σπάσω το PC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Πληζ πείτε μου ότι από κάπου κεντρικά τροποποιείται αυτή η π@π@ριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Προσωπικά έχω κάνει το εξής:Disable UAC: To turn off UAC Click Start, and then click Control Panel.In Control Panel, click User Accounts.In the User Accounts window, click User Accounts.In the User Accounts tasks window, click Turn User Account Control on or off.If UAC is currently configured in Admin Approval Mode, the User Account Control message appears. Click Continue.Clear the Use User Account Control (UAC) to help protect your computer check box, and then click OK.Click Restart Now to apply the change right away, or click Restart Later and close the User Accounts tasks window. Μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές ανάλογα με το τι θέλεις. Διάβασε προσεκτικά το παρακάτω link για να δεις ποιο απ' όλα σε βολεύει... http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc709691(WS.10).aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkoumo Φεβρουάριος 22, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 In the User Accounts tasks window, click Turn User Account Control on or off.Δεν το βλεπω πουθενα!! Μιλαμε για 7 και οχι για Vista .(Ελληνικη εκδοση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Control Panel -> System and Security -> Action Center Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 Ακριβως αυτο εχω κανει και εγω εδω και μηνες and it works like a charm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.