Devil_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2010 Έχω την soundblaster extigy και πριν λίγο πέρασα τα windows 7. Κοίταξα στο site της creative και δε βρήκα drivers. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να βρω αλλού drivers ή αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Δοκιμασε αυτους.Ειναι για Vista αλλα δουλευουν και στα 7.Επισης μπορεις να δοκιμασεις και καποιους παλιους αν εχεις απο Vista η XP και να δουλεψουν σε compatibility mode του παλαιοτερου λειτουργικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Μάρτιος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Μετά από ένα χρόνο επανέρχομαι με παρόμοιο πρόβλημα. Έκανα format και ξαναπέρασα τα 7 πρin 3 μέρες. Μέχρι εχτές δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα το pc είχε κάνει επανεκκίνηση μετά από κάποιο update των windows και δεν λειτουργεί η κάρτα ήχου. Στο device manager την βλέπει κανονικά με το όνομά της αλλά έχει ένα κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό. Έκανα uninstall και πάλι install και εκεί που πάνε τα windows να βρουν drives βγάζει failed. Πάω να κάνω εγώ "update drivers" από αυτούς που έχω κατεβάσει και μου βγάζει "Windows has determined the driver software for your device is up to date". Τι πρέπει να κάνω? Please Help!!!H κάρτα ήχου είναι η Soundblaster extigy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Κανε απεγκατάσταση τους drivers,restart και πήγαινε μετά στο device manager,στην κάρτα και βάλε τους drivers που έχεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Μάρτιος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Πως θα τους κάνω απεγκατάσταση? Από το device manager? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Ή από εκεί ή από τα προγράμματα στον πίνακα ελέγχου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Μάρτιος 3, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Το θέμα είναι ότι στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν μου βγάζει πουθενά τους drivers για να τους διαγράψω και επίσης αν κάνω uninstall από το device manager γίνεται αυτό που είπα και παραπάνω: " Έκανα uninstall και πάλι install και εκεί που πάνε τα windows να βρουν drives βγάζει failed. Πάω να κάνω εγώ "update drivers" από αυτούς που έχω κατεβάσει και μου βγάζει "Windows has determined the driver software for your device is up to date"." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Κανε τους uninstall και κατέβασε το Driver Sweeper απο εδω.Kανε ένα clean στο σύστημα σου και ξαναδοκίμασε να περάσεις αυτούς που έχεις εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Μάρτιος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Ποια win εχεις? Ειναι 32bit ή 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Μάρτιος 3, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 64bit είναι. To Guru 3D δεν καταλαβαίνω πως να το κατεβάσω. Πατάω "download now" και με βγάζει στο κάτω μέρος της σελίδας και εκεί δεν βλέπω καμία επιλογή για να το κατεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 3, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Σου γράφει να επιλεξεις download location και δες μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με το firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil_7 Μάρτιος 3, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Έκανα clean τους παλιούς drivers έκανα restart και τώρα που πάω να περάσω αυτούς που έχω που είναι αυτοί από το 2ο post αλλά μου λέει "Windows could not find driver software for your device". Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Μάρτιος 7, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Για κοίτα μήπως βρεις κάτι εδώ: PAX Drivers Είχα πρόβλημα με τους drivers όπως και συ, σε 32bit ομως, και επιτέλους λύθηκε το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Με το update που έκαναν τα win μάλλον πέρασαν drivers και τώρα δε σε αφήνουν να τους διαγράψεις. Πήγαινε και δες στις εγκατεστημένες ενημερώσεις τι ενημέρωση έκανε για την κάρτα ήχου σου. Απεγκατέστησέ τους και βάλε του κατασκευαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.