ionos30 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2010 γεια σαςμετα απο ενα format των xp sp3 εγκατεστησα το windows live messenger version 2009 (build 14.0.8089.726) δεν μπορω να συνδεθω με τπτ.το PC ειναι UP TO DATE.το εχω κανει εγκατασταση 4 φορες και παλι τα ιδια.τι να κανω ,εχς προσορινα το trillian astra αλλα δεν μπορεις να κανεις κληση ομιλιας και video κληση στην free εκδοση!!!κατηε βοηθεια ειναι καλοδεχοθμενη.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Φεβρουάριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Internet Explorer -> File -> Work OfflineΣιγουρέψου ότι είναι UN-ticked.Το Firewall είναι απενεργοποιημένο;Ποιό Antivirus έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionos30 Φεβρουάριος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 το firewall το εχω απενεργοποιησει. και για antivirus microsoft security essentialsοταν παταω Internet Explorer -> File -> Work Offline βγαζει αϋτο το μηνυμα: error code 80070002UN-ticked τι ειναι αυτο και που το βρησκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Φεβρουάριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Έψαξες στο Google?http://msn-errors.blogspot.com/2007/04/fix-80070002-error.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 το firewall το εχω απενεργοποιησει. και για antivirus microsoft security essentialsοταν παταω Internet Explorer -> File -> Work Offline βγαζει αϋτο το μηνυμα: error code 80070002UN-ticked τι ειναι αυτο και που το βρησκω?Το un-ticked σημαίνει αποεπιλεγμένο. Το 0x80070002 στο βγάζει όταν αποεπιλέγεις το work offline; Το work offline ΔΕΝ πρέπει να είναι επιλεγμένο.Ο αριθμός σφάλματος 0x80070002 αφορά προβλήματα συνδεσιμότητας με το Internet. Επειδή ανέφερες ότι σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα μετά από format, θα μαντέψω ότι έχεις σύνδεση OTENET (conn-x κτλ), και ότι δεν έχεις βάλει τον proxy.Εάν αποτύχω ως mentalist, πάρε τηλ στον ISP σου και τσέκαρε τις ρυθμίσεις και ρώτα αν πρέπει να βάλεις proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionos30 Φεβρουάριος 17, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 γεια σας και παλι τπτ εκανα οτι μου ειπατε αλλα δεν μπρεσα να κανω συνδεση. συνδεση εχω hol, οποτε ι καριερα σου ως mentalist ok to offline τo εκανα un ticket αλλα τπτ ρε παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Φεβρουάριος 17, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 ok to offline τo εκανα un ticket αλλα τπτ ρε παιδια!!!Μετά το untick κάνε ένα restart και προσπάθησε πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.