ntemian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2010 Έχει ο αδερφός μου το συγκεκριμένο laptop και θέλω να του περάσω τα windows 7 ultimate.Τώρα έχει vista.Θα έχω κανένα πρόβλημα με drivers ή θα τους περάσει μόνο του? Τι πρέπει να κάνω πριν την εγκατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 κανένα πρόβλημα......ίσως να μην βρει κάνα card reader ή την κάρτα γραφικών.για κάρτα γραφικών πήγαινε στο laptopvideo2go και για card reader βάλε τους μαμά από vista.γενικά οτι δεν βρουν και βάλεις από vista θα είσαι οκ 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Φεβρουάριος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 είτε ενσωματωμένη είτε ξεχωριστή σε mini pci-e το ίδιο είναι.κάνε αυτό που σου είπα και θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Φεβρουάριος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Οκ,σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Φεβρουάριος 18, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Μια τελευταία ερώτηση.Να κάνω upgrade ή καινούρια εγκατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 καινούρια φυσικά κάνε delete και τα partition στο δίσκο και κάνε new partition ωστέ να φτιάξει το μικρό των 100ΜΒ που χρειάζονται τα windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.