Jump to content

Aliens: Colonial Marines

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

To ΑvP δεν συγκρίνεται ΚΑΝ, σαν να λες την βούρτσα με την π...

Δείτε γραφικά /gameplay και ας αφήσουμε την Scambox να κυκλοφορεί σαβούρες:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cSHvQ-H0v-I]Aliens vs. Predator - Marine Gameplay - YouTube[/ame]

[ame]

[/ame]

Μόλις installαρίστικε!! Για να δούμε τι θα δούμε..

Tι να δεις...τόσα έχουμε ανεβάσει και τόσες κριτικές το έχουν θάψει και τόσες μηνύσεις , ήδη, έχει φάει η Failbox.

Άντε καλοφάγωτο:p:fun:

Tι να δεις...τόσα έχουμε ανεβάσει και τόσες κριτικές το έχουν θάψει και τόσες μηνύσεις , ήδη, έχει φάει η Failbox.

Άντε καλοφάγωτο:p:fun:

Πολύ λίγο έπαιξα λόγω κούρασης. . Απλά πέρασα τα 2 πρώτα checkpoints. Τα γραφικά όντως είναι 10 χρόνια πίσω.

Αλλά θα σταθώ στο τελευταίο που είπες (προτελευταίο αν βάλεις κ το καλοφάγωτο :p).. μηνύσεις! ! Από απλούς δυσαρεστημένους gamers? Γιατί κ εγώ το φανταζόμουν ότι αν δεν παραλαμβάνεις αυτό το οποίο διαφημίζεται\ προωθείται, συνιστά ένα είδος εξαπάτησης νομίζω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Πολύ λίγο έπαιξα λόγω κούρασης. . Απλά πέρασα τα 2 πρώτα checkpoints. Τα γραφικά όντως είναι 10 χρόνια πίσω.

Αλλά θα σταθώ στο τελευταίο που είπες (προτελευταίο αν βάλεις κ το καλοφάγωτο :p).. μηνύσεις! ! Από απλούς δυσαρεστημένους gamers? Γιατί κ εγώ το φανταζόμουν ότι αν δεν παραλαμβάνεις αυτό το οποίο διαφημίζεται\ προωθείται, συνιστά ένα είδος εξαπάτησης νομίζω.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Αρκετοί UK residents / gamers (αυτοί άλλωστε αγοράζουν το προιόν) ήδη έχουν κινηθεί νομικά εναντίον της Failbox, σύμφωνα με έναν συγκεκριμένο UK Law έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης λόγω λανθασμένης διαφήμισης προιόντος.

Στα forum της γίνεται χαμός.

Βασικά...δεν την βλέπω καλά την Failbox...μετά από το χουνέρι που έκανε.:rip:

Υ.Γ Παίξε ξανά το AvP του 2010 και θα δεις ότι δεν υπάρχει ΚΑΝ μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο αυτών παιχνιδιών.

Επαιξα και εγω λιγο.

Ναι τα γραφικα ειναι μετρια εως ψιλοπαλαιολιθικα.το ΑΙ το εχουν κανει λιγο ηλιθιο.εινι ολιγον τι πανευκολο να φας αλιεν ποσο μαλλον οταν στη ταινια ενα ηταν ικανο να φαει 5 ενω τωρα μονος σου εισαι ικανος να φας 5.

Γενικα για να περασει η ωρα ευχαριστα καθαριζοντας καλο ειναι αλλα απο οτι καταλαβα περιμεναν κατι αρκετα καλυτερο στο εξωτερικο...

Επαιξα και εγω λιγο.

Ναι τα γραφικα ειναι μετρια εως ψιλοπαλαιολιθικα.το ΑΙ το εχουν κανει λιγο ηλιθιο.εινι ολιγον τι πανευκολο να φας αλιεν ποσο μαλλον οταν στη ταινια ενα ηταν ικανο να φαει 5 ενω τωρα μονος σου εισαι ικανος να φας 5.

Γενικα για να περασει η ωρα ευχαριστα καθαριζοντας καλο ειναι αλλα απο οτι καταλαβα περιμεναν κατι αρκετα καλυτερο στο εξωτερικο...

Tι αρκετά καλύτερο στο εξωτερικό?? Δηλαδή εμείς που είμαστε ΄'Ελληνες θα πρέπει να καταπιούμε την αηδία τους?

Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το προιόν που διαφήμιζαν, μα καμία!!!

Όλοι το λένε, ακόμη και η Failbox:tomato::tomato:

Το Duke Nukem Forever είναι καλύτερο από την αηδία που έφτιαξαν.

Άσε που η SEGA κατηγορεί την Failbox και η Failbox κατηγορεί και αυτή με την σειρά της , τους μίκρότερους devs που ασχολήθηκαν με την πατάτα

Άπατο θα πάει μέχρι το καλοκαίρι, σαν το Daikatana.:TD:

Εάν θέλεις uber game alien vs marines αγόρασε το NS2.

Το ειπα αυτο για το εξωτερικο γιατι περα απο εδω μεσα δε διαβαζω κατι αλλο σχετικα με games για να ξερω τι περιμενουν και εδω.

παντωςε σιγουρα αν ειχα δωσει 50Ε για προπαραγγελια θα ξενερωνα τη ζωη μου

Το τερματισα.μετριο παιχνιδι.τουλαχιστον το campaign ειναι καλουτσικο σε διαρκεια και εχει λιγο ενδιαφερον.

Πάλι καλά που το τερμάτισες και το βρήκες μέτριο.

Εγώ το βρήκα κάκιστο σε επίπεδο Daikatana.

Εν έτη 2013 να βγαίνουν τέτοια scam παιχνίδια με τεχνολογία 2002 και ΑΙ τούβλου, είναι ανεπίτρεπτο.

Κοιτα,ναι τα γραφικα ειναι οντως του 2002.

αλιεν να περναει μεσα απο τοιχο,οι αλλοι που ειναι μαζι σου να τηλεμεταφερονται φωτισμοι μουφα κτλ.

το ΑΙ κυριως των αλιεν παλι για το φεος.η πιο πολυ πλακα που προσπερνανε ολους για να ερθουν να επιτεθουν σε σενα!

Αν δεν ειχα να παιξω καιρο ενα πρωτου προσωπου θα το πεταγα και εγω.αλλα τουλαχιστον στο στορυ και στο shooting ηταν σχετικα οκ...

ευχαριστηθηκα τουλαχιστον καθαρισμα.

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι θεωρητικά υπήρχαν όλα τα προαπαιτούμενα για να γίνει ένα Alien game αντάξιο των ταινιών, επιτέλους δλδ μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Υπήρχε η υποστήριξη της FOX, θα είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν το story του Aliens, τα γραφικά και η ατμόσφαιρα εν έτη 2012 θα έπρεπε να είναι αξεπέραστα και ότι ακριβώς χρειάζεται ένα τόσο ατμοσφαιρικό θέμα. Έχουν βγεί τα τελευταία χρόνια μερικά από τα πιο εντυπωσιακά FPS με απίστευτα γραφικά αλλά στο φινάλε είναι απλά ανεύμπνευστες μπούρδες λόγω έλλειψης σεναρίου (και όχι δεν μιλάω μόνο για το Crysis). Παρόλαυτα η πεταμένη (αποδεδειγμένα) SEGA κατά κύριο λόγο και όποιοι άλλοι αναμίχθηκαν, πρόδωσαν τους απανταχού fans των Aliens αφού δεν σεβάστηκαν όλα αυτά που είχαν στα χέρια τους. Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει το Demo όπου φαίνεται τι θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί οπότε ο θυμός και η απογοήτευση είναι διπλή. Και εγώ το έπαιξα και το καταυχαριστήθηκα με λογική σινεμά, ότι δλδ έζησα για λίγες ώρες τον μαγικό κόσμο των Aliens, έστω και με μούφα τρόπο. Κρίμα πάντως, θα γεράσουμε κι ακόμα ένα μαμημένο παιχνίδι αντάξιο των ταινιών δεν θα δούμε μου φαίνεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.