lordpektorni Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2010 Γεια σας παιδια το προβλημα μου ειναι το εξηςεχω την ατι 4890 και την συνεδεσα απο την μητρικη του <<παλιου μου υπολογιστη>> στην μητρικη του καινουριο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:ο υπολογιστης τρεχει κανονικα αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη(ουτε καν η επιλογη για να μπω στο bios) ξερετε τη παιζει? η μητρικη μου ειναι η asus M2N32-SLI DELUXE το τροφοδοτικο σηκωνει 100% σιγουρα την καρτα γιατι ειχα το ιδιο και στο προηγουμενο pc που ειχα συνδεδεμενη την καρτα και δεν υπηρχε κανενα προβλημα ουτε σε απαιτητικες εφαρμογες(παιχνιδια) και γενικοτερα ολα ηταν μια χαρα το συστημα μου Μητρικη: asus M2N32-SLI DELUXE CPU:amd δυπυρηνος(δεν θυμαμαι μοντελο γιατι ειναι το <<παλιο pc>> και δεν ειχα δει με καποιο προγραμμα το μοτνελο) Καρτα Γραφικων: Ati 4890 RAM: 2048 MB(2X 1024 DDR2-SDRAM) Λειτουργικο συστημα: Windows XP Τροφοδοτικο CoolerMaster M620 Real Power Modular Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Ισως να δοκιμαζες καποιο Bios update?Γενικα τα nforce ολο προβληματα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektorni Φεβρουάριος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 τι ειναι το nforce? και bios update πως θα κανω αφου δεν μου εμφανιζει τιποτα η οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Φεβρουάριος 16, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Μήπως δεν έχει τοποθετηθεί καλά στη θέση της η κάρτα γραφικών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektorni Φεβρουάριος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 οχι σιγουρα την εχω τοποθετησει σωστα το δοκιμασα πολλες φορες. δοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων και σε αλλη οθονη αλλα παλι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 δοκίμασε την 2η dvi θύρα τυης κάρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 εΙχα πάρει για λίγο την μητρική από αγγελία και είχα την Χ1950pro και είχα το ίδιο πρόβλημα. Με άλλη μητρική ήταν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektorni Φεβρουάριος 16, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 το ξερω το εχω δοκημασει και εγω σε αλλη, εσυ το ελυσες το προβλημα?φιλε mican καλωδιο για εξωδο dvi ποιο ειναι? γιατι δεν εχω καταλαβει τι καλωδιο παιρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Η κάρτα σου έχει δύο εξόδους dvi όπου συνδέεις το ανάλογο καλώδιο που πάει στην οθόνη. Δοκίμασε λοιπόν και τις δύο εξόδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Φεβρουάριος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Γεια σας παιδια το προβλημα μου ειναι το εξηςεχω την ατι 4890 και την συνεδεσα απο την μητρικη του <<παλιου μου υπολογιστη>> στην μητρικη του καινουριο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:ο υπολογιστης τρεχει κανονικα αλλα δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη(ουτε καν η επιλογη για να μπω στο bios) ξερετε τη παιζει? η μητρικη μου ειναι η asus M2N32-SLI DELUXE το τροφοδοτικο σηκωνει 100% σιγουρα την καρτα γιατι ειχα το ιδιο και στο προηγουμενο pc που ειχα συνδεδεμενη την καρτα και δεν υπηρχε κανενα προβλημα ουτε σε απαιτητικες εφαρμογες(παιχνιδια) και γενικοτερα ολα ηταν μια χαρα το συστημα μου Μητρικη: asus M2N32-SLI DELUXE CPU:amd δυπυρηνος(δεν θυμαμαι μοντελο γιατι ειναι το <<παλιο pc>> και δεν ειχα δει με καποιο προγραμμα το μοτνελο) Καρτα Γραφικων: Ati 4890 RAM: 2048 MB(2X 1024 DDR2-SDRAM) Λειτουργικο συστημα: Windows XP Τροφοδοτικο CoolerMaster M620 Real Power ModularΤι ενοεις οταν λες οτι ο υπολογιστης τρεχει κανονικα? πως το καταλαβες αφου δεν βλεπεις τπτ στην οθονη?αν βαλεις αλλη καρτα γραφικων δουλευει ή εχεις παλι τα ιδια?δοκιμασε να πιεσεις καλα τις μνημες και τις υπολοιπες καρτες που εχεις στο ΠΣ μηπως και δεν παταει καλα καποια κ σου κανει αυτα τα προβληματα.φανταζομαι οτι εδωσες ρευμα στην 4890 απο το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpektorni Φεβρουάριος 17, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 φιλε mican εμενα η 4890 μου εχει την vga θυρα μια hdmi και μια dvi αλλα δεν εχω καλωδιο για dvi.φιλε str1979 οταν λεω οτι λειτουργουσε κανονικα εννοουσα σε αλλο υπολογιστη με αλλη μητρικη και δοκιμασα και αλλη καρτα στην pci(για την ακριβεια αλλες δυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 17, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Πως σύνδεσες την οθόνη στην κάρτα ?Σε ποιά έξοδο και με τι καλώδιο ?Η κάρτα σου δεν είναι σαν αυτή της φωτογραφίας ?Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία της ή να δλωσεις ένα link της ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.