patirgerasimos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Ενα πρόβλημα που έχω εδω και καιρό και δεν το έχω λύσει είναι οτι όταν βάλω τον υπολογιστή σε αναμονή και μετά πάω να τον ανοίξω εκείνος δεν ανοιγει.. Ακουγεται ο ήχος από τα drivers που τσεκάρει να δει αν εχει cd μέσα και γινεται το ιδιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια... Η οθόνη δεν δειχνει τίποτα, και ο υπολογιστής ξεκινά μόνο αν κλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού... Αν βάλω τον υπολογιστή σε αδρανοποιηση δεν εχει κανένα πρόβλημα... Καμία ιδέα? Ευχαριστώ έκ των προτέρων ΥΓ αν έχει απαντηθεί το θέμα αλλού στειλτε με εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papadopoulos Φεβρουάριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 Και μενα μου το κανει αυτο, οχι ακριβως οτι δεν ανοιγει, ανοιγει αν τον "κουνησω" λιγο, πατησω 2-3 φορες escape και cοntrol+alt+delete, δηλαδη.Αναρωτιομουν αν αυτο ειναι φυσιολογικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 problem solved! εφταιγε μια ρυθμιση του network adapter Link to comment Share on other sites More sharing options...
papadopoulos Φεβρουάριος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 Ε, δε λες και σε μενα να το λυσω κι εγω?!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε... αυτό που δοκίμασα ήταν να πάω στο device manager->network adapters ανοιγεις το μενου properties kai μετα sto power management ξετσεκαρεις ολες τις επιλογες... στην αρχή δουλεψε, μετα πάλι δεν ανοιγει!! Καμια ιδεα για να γλιτωσω το format??:help: @papadopoulos sorry που δεν απαντησα αλλα δεν εχω ακομα πολλα ποστς για να στελνω πμ σε χρηστες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Φεβρουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Τι OS χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 xp service pack 3 32 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Φεβρουάριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Δε νομίζω να σε βοηθήσει το format!Νομίζω οτι τα windows,έχουν πρόβλημα γενικότερο με την αναμονή!Εγώ στη θέση σου θα το απενεργοποιούσα! Αν ο λόγος της αναμονής είναι η οικονομία βάλε να κλείνει η οθόνη και να σταματάνε οι σκληροί μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 16, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Μα η αναμονη παλιά δούλευε...απο καποια στιγμη κι μετα χάλασε ( δεν θυμάμαι πως και γιατί) τη χρησιμοποιω γιατί ο υπολογιστης κλείνει, παιρνει λιγοτερη ωρα απο την αδρανοποιηση κ δεν τον ακουω να σβουριζει οταν διαβαζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Φεβρουάριος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Τότε τσέκαρε το τροφοδοτικό σου και ίσως το bios update να βοηθούσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 16, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 πως μπορει να φταει? πως να το τσεκάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Φεβρουάριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Με κάτι τέτοιο, για να ελέγξεις τις τάσεις!Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω!Εγώ σε win7 την έχω απενεργοποιήσει γτ δεν έβρισκα λύση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 16, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 ATI εχεις? Σοβαρα εχουν αναφερθει διαφορα κουλα με αδρανοποιηση σε συνδιασμο με τελευταιους drivers ΑΤΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Φεβρουάριος 16, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 οχι εχω την τρομερή geforce 7900gs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papadopoulos Φεβρουάριος 16, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Εγω παντως εχω Win 7 Ultimate, και το συστημα θα ξεκολλησει με 2-3 cont+alt+del.(και Αti!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.