Jump to content

Geil value DDR3 6gb, λενε τιποτα?

Blinky

Recommended Posts

Το τελευταιο κομματι που μου εχει μεινει για να στησω το 1366 συστημα μου, ειναι οι μνημες. Δε θελω να δωσω πολλα λεφτα, και δε με ενδιαφερουν χαμηλα timmings/benchmarks κλπ , θελω απλα να μην μου κοψουν το overclock του CPU. O CPU ειναι ενας 920 και ο στοχος ειναι τα 4Ghz, οποτε εψαχνα για 1600αρες για να ειμαι σιγουρος. Αλλα δε διαθετω 150 ευρω που κοστιζουν.....και σημερα επεσε το ματι μου σε αυτες :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Geil-Ddr3-6Gb-Kit-1333-Value-GV36GB1333C9TC.htm

Η τιμη ειναι εκει που θελω. Το ερωτημα μου ειναι αν τις εχει κανεις και μπορει να μου πει αν ανεβαινουν καθολου...

Γενικα βλεπω οτι θελουν μονο 1.5v για τα 1333, λογικα με 1.65 και ισως και 10-10-10 timmings (απο 9-9-9) δε θα πιασουν 1600?

Στη χειροτερη περιπτωση που δεν ανεβαινουν καθολου, γινεται στην i7 πλατφορμα να παιξω με διαιρετη(για να τις κατεβασω) και να μη μου κοψουν το overclock του cpu χωρις καποια σοβαρη απωλεια?

ειμαι κ γω ακριβως στην ιδια φαση....

απ οσο ειδα η value σειρα της geil εχει τις 1600αρες σαν 8-8-8-28 1.65 αλλα γενικα δεν εχω βρει τιποτα αλλο για αυτες..

και η ultra σειρα παντως -αν ηταν ετοιμοπαραδοτη- θα ειναι καλη επιλογη, δε γινεται να παιζουν 1333 με 6αρια και να μη παιξουν στα 1600..

Οι Ultra ειναι ομως και +30 ευρω....δωσε αλλα 8 και παρε τις OCZ που ειναι στα 1866 εγγυημενα και τελειωνει το θεμα.

Εγω εψαχνα μεταχειρησμενες στα ~100-110 και δε θελω να παω πανω απο αυτα με τιποτα...γι'αυτο οι value ειναι ακριβως στα λεφτα που θελω.

Ψαχνω reviews και δε βρισκω τιποτα, επισης ειδα οτι ειναι μνημες που κυκλοφορησαν δεκεμβριο του 2008....δηλαδη σχετικα παλιες, αυτο δεν ειναι πολυ καλο....Αλλα να μην πιανουν 1600 με τα πιο χαλαρα timmings και ρευμα? τοσο μαπα?

Μηπως τις εχει κανεις ρε παιδια να μας δωσει μια ιδεα?

yup κ γω για αυτο κρατιεμαι ακομα...ελαχιστα reviews ή εστω αναφορες σε 15 μηνες που κυκλοφορουν ειναι περιεργο...

και δεν ξερω κ αν ειναι "συμβατες" με την dfi καθως ουτε η μια ουτε η αλλη τις αναφερουν στις λιστες τους :F

• 2 weeks later...

Εγώ πάλι ήθελα να τις πάρω και ρώτησα για διαθεσιμότητα στο πλαίσιο και μου είπανε πως δεν υπάρχει ο κωδικός...

Γενικά όλες οι σειρές τις geil ddr3 είναι πολύ λίγο διαφημισμένες, ίσως και εξαιτίας του λόγου αυτού κοστίζουν τόσο.

Εγώ είχα ένα πιστωτικό και πήρα geil 4gb 8-8-8-28@1600.

Φοράω ένα i7 920 CO,Asrock X58 Extreme.Μου τρέχουνε πάντως στα 1600, απλά σε ddr3 overclockin είμαι noobas συνεπώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω...:nothing:

Δεν υπαρχουν οι μνημες απλα.....κακως τις δειχνει ακομα στο site και μαλιστα ως ΑΜΕΣΑ διαθεσιμες οταν δεν προκειται ΚΑΝ να τις φερουν αργοτερα...

Εγω πηγα πριν 10 μερες σε καταστημα πλαισιο και τις ζητησα, και ειδαν στο συστημα οτι δεν υπαρχουν πουθενα και υπαρχει 1 κομματι στην αποθηκη το οποιο πιθανοτατα ειναι λαθος ή καποιο χαλασμενο. Παρ'ολ'αυτα τις εκανα παραγγελια απο το online ετσι μηπως και ερθει αυτο το 1 κομματι ή τελοσπαντων να δω τι θα μου πουνε, αν πχ μου λεγανε θα φερουμε σε 1 εβδομαδα, δεν ειχα προβλημα να περιμενω...

Τελικα απλα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειναι καταργημενες και δε θα ερθουν ποτε....οποτε μην ασχολειται κανεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.