rory Μάρτιος 7, 2010 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Ειχα τεσσερις και οι δυο μου δινουν τα ιδια αποτελεσματα με τον δικο σου,ο ενας αρκετα μικροτερα(γι'αυτο και τον εδωσα) και ο αλλος αυτα που βλεπεις παραπανω.Με ειχε παραξενεψει αυτο και ειχα κανει ερωτηση στο forum χωρις να παρω απαντηση.Μετα απο μερες ειδα οτι ολοι οι δισκοι ειχαν διαφορετικη ημερομηνια παραγωγης και αλλο firmware.Ο δικος σου πρεπει να εχει ημ.παραγωγης τον περασμενο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 7, 2010 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Οποτε ειναι θεμα firmware η διαφορες στις ταχυτητες η θεμα κατασκευης??:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 7, 2010 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Θεμα firmware ειναι.Η κατασκευη και τα χαρακτηριστικα δεν εχουν αλλαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 7, 2010 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Aλλαγη firmware σε αυτους τους δισκους δεν γινεται ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 7, 2010 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 λογικά γίνετε....ψάξε και μια στο google....για να είμαστε κ σίγουροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 7, 2010 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 rory αν θελεις πες μου πιο firmware εχει ο δισκος που εχεις που εχει τις επιδοσεις με τα αποτελεσματα που ποσταρε πριν ο φιλος με 180 read και τα σχετικα...Για να ψαξω συγκεκριμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 7, 2010 Author #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 έριξα και γω μια ματιά αλλά δεν βρήκα κάτι....εγώ έχω τον WD CaviarBlack 1TB Sata II....ήθελα να πάω στον sata III αλλά δεν τον βρήκα πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 7, 2010 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Και εγω σατα 2 εχω..Σατα 3 δεν υπαρχει ακομα πουθενα...Ας περιμενουμε να δουμε πιο firmware φοραει του rory και βλεπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 7, 2010 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Ο συγκεκριμενος εχει το 05.01D05,ενω οι ποιο παλιοι το 05.00Κ05.Καπου ειχα διαβασει οτι γινεται αλλαγη αλλα δεν το εψαξα παραπερα.Τωρα το βλεπω σοβαρα να το αλλαξω και στους αλλους (αν γινεται βεβαια).Διορθωση... ειχα γραψει το μοντελο αντι για το fw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 7, 2010 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Το κακο ειναι οτι δεν βρισκω κατι σχετικο στο νετ...Θα ξανακοιταξω το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 8, 2010 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Δεν βρισκω τιποτα...Οσο για την ημερομηνια παραγωγης που εχει πανω ο δικος ειναι 24/1/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 8, 2010 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Ναι δεν υπαρχει για τους συγκεκριμενους κατι.Ποιο ειναι το μοντελο που εχεις,για να δουμε τι fw εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 8, 2010 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Αυτα ειναι τα στοιχεια του.Οταν λες δεν υπαρχει κατι για τους συγκεκριμενους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 8, 2010 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Απο οτι ειδα πρεπει να εχει το παλιο.:...:Για να εισαι σιγουρος παντως κατεβασε αυτο το προγραμμα και θα το δεις σιγουρα.Δεν εχουν δωσει fw για να μπορεις να το αλλαξεις εσυ,πραγμα που εχουν κανει με αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 8, 2010 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Ναι το παλιο εχει το 05.00κ05.Υπαρχει περιπτωση να βρουμε καπου το 05.00D05 να το περασουμε και να δουμε τι παιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 8, 2010 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Παραξενο ομως,ειναι ποιο καινουρια σειρα απο τον δικο μου.Υπαρχει περιπτωση το fw να μπορεις να το κανεις backup απο δισκο με καποιο προγραμμα νομιζω.Αν καποια στιγμη εχω χρονο και ορεξη θα επιχειρησω να το περασω και στους αλλους τους δικους μου και σιγουρα θα ενημερωσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 8, 2010 Author #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 και εγώ έχω τέσσερις 500αριδες caviarBlack και έναν 1Tb CaviarBlack κάποια στιγμή πρέπει να δω και γω τι παίζει με τα fw τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 8, 2010 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 Παντως για να μην υπαρχει κατι εκτεταμενο στο νετ δεν το βλεπω να γινεται..Ψαχνω και δεν βρισκω απλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 9, 2010 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Ναι δεν υπαρχει κατι σχετικα με αυτους,δυο μερες ψαχνω και δεν βρηκα τιποτα.Βρηκα ομως για αρκετους αλλους και απο'τι διαπιστωσα δινουν fw μονο αμα υπαρχει καποιο προβλημα με οποιοδηποτε δισκο που να διορθωνεται με την αλλαγη του fw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.