Nick86 Φεβρουάριος 23, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Οχι δεν θα μπει λειτουργικο.games θα φοτωθουν πανω του προγραμματα μουσικης,μουσικη ταινιες και τα σχετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 23, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Οκει, εγώ που δεν έχω πολλά παιχνίδια τα έχω πάνω σε ένα 640 AAKS κυρίως, και SSD για λειτουργικό, οπότε ότι δίσκο και να πάρω πάει αποθήκη More or less, και εκεί δεν ρίχνω λεφτά. Απλά επειδή έβλεπα μεγάλους δίσκους δεν φαντάστηκα πως είναι για παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 23, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Θελω να παρω εναν δισκο 1 τερα για να τον εχω για games και προγραμματα μουσικης και αποθηκη για αρχη και αργοτερα θα παρω αλλον εναν 1 τερα μονο αποθηκη για να κανω τον αλλο μονο για φορτωματα...Στην αποθηκη θα παω σε green η κατι pio "πρασινο"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 23, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Aυτοι οι 'green' δισκοι εδω μου καθονται.Σιγα το ρευμα που γλυτωνεις, ενω σε επιδοσεις χανεις παρα, μα παρα, πολυ.Εχω εναν spinpoint f1 και τον θεωρω πολυ καλυτερο δισκο απο τον 640aaks, ειναι πολυ πιο κρυος και πολυ πιο αθορυβος.Aπο τα reviews που διαβαζω η διαφορα ειναι αντιστοιχη και στα μεταγενεστερα μοντελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 23, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 πιο κρυος και πολυ πιο αθορυβος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με επιδόσεις. Οι Green για κάποιους είναι για κατανάλωση, κάποιους πιο λίγα λεφτά. Αν είναι για αποθήκη ΜΟΝΟ, σε πολούς τα 10-20 ευρώ κάτω μετράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 23, 2010 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Αυτος που κοιταει τα 10€, τοση ειναι η διαφορα πχ στο Πλαισιο, ας παει στο skroutz να δωσει '1 tb' και ας παρει το φτηνοτερο. Δεν μιλαμε για αυτον.Νομιζω ομως οτι δεν μπορεις να περνας αβιαστα οτι ο δισκος ειναι πολυ πιο κρυος. Σε μενα ο WD εχει 8 βαθμους πιο πανω και ειναι σε καλυτερη θεση απο τον Samsung.Eπισης, προσωπικα, θελω και η αποθηκη μου να εχει και επιδοσεις, σε αυτους τους δισκους μεταφερω αρχεια, κανω back up, ξεζιπαρω κλπ κλπ.Αναλογα με τη χρηση εγω θα επαιρνα:WD Black:για τα μεγαλυτερα iops, αν ηθελα να βαλω και OS.Samsung: λογω throughput και θερμοκρασιας, για σκετη αποθηκη.WD Green: Σε κανα mini-itx συστημα με κανα pico psu. Και ειναι καλη λυση νομιζω για back up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Rock Φεβρουάριος 24, 2010 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Παιδιά εγώ όσους δίσκους έχω πάρει κάτι τους συνέβενε πάντα και ήταν και λίγο ακριβοί . Με ψήνει ο WD Caviar Green . Δεν κατάλαβα γτ δεν τον συστήνετε, λόγο στροφών ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 24, 2010 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Ρε παιδιά τον WD FALS δεν τον προτιμάει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 24, 2010 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Ρε παιδιά τον WD FALS δεν τον προτιμάει κανείς;Αυτος ειναι ο black caviar που συζηταμε...Αν βρω σε κοντινη τιμη στα 90 και τον σατα 3.Κατι διαβασα οτι ο σατα 3 black caviar ειναι με πλαττερ τον 500.O σατα 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Φεβρουάριος 24, 2010 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 O σατα 2? o sata2 eχει 3 platters..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 24, 2010 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Ενω ο σατα 3 2 platters??To οποιο σημαινει καλυτερες ταχυτητες για τον σατα 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Φεβρουάριος 24, 2010 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 ναι....και λογω sata 3(ακομα και σε sata2 mode) ....αλλα και λογω των 2 platters Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 24, 2010 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 ενταξει το σατα 3 δεν νομιζω να εχει ιδιατερα μεγαλες διαφορες σε αυτους δισκους.ετσι και αλλιως με το ζορι ξεπερναν η τερματιζουν το σατα 1 σε ταχυτητες.Λογω τον 2 platters θα κερδιζει οσο κερδιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 24, 2010 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Λογικά όντως πρέπει να είναι πολύ καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 αν πάρει κάποιος τον 1TB CAviarBlack sata III ας πει εντυπώσεις σε αυτό το thread παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 24, 2010 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Οι 2 platter hdd θεωρούνται οι καλύτεροι/ιδανικότεροι* δίσκοι. * (€ + speed + reliability + °C) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 24, 2010 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 +1 για τον wd1001fals! Και για να εχεις 1 εικονα πανω-κατω ο δικος μου σε επιδοσης http://img651.imageshack.us/img651/6041/wd2.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 25, 2010 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 εχω τον fals sata 2 1tb φτανει μεχρι κ 100mb περιπου εγγραφη, κ περιμενετε κανω benchmark για την αναγνωση!!παει περιπου 86,4 mb/s εγω ζαχαρωνω για αποθηκη οχι 1tb αλλα αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD15EARS-1-5TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb.htm ειναι ολα τα ευρω κ σε ταχυτητα κ σε τιμη κ μιλαμε για αποθηκη-παιχνιδια-μουσικη-ταινιες κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε τον εχει ενας φιλος κ εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις απο τον fals Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Φεβρουάριος 25, 2010 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 εχω τον fals sata 2 1tb φτανει μεχρι κ 100mb περιπου εγγραφη, κ περιμενετε κανω benchmark για την αναγνωση!!παει περιπου 86,4 mb/s εγω ζαχαρωνω για αποθηκη οχι 1tb αλλα αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD15EARS-1-5TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb.htm ειναι ολα τα ευρω κ σε ταχυτητα κ σε τιμη κ μιλαμε για αποθηκη-παιχνιδια-μουσικη-ταινιες κ οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε τον εχει ενας φιλος κ εχει λιγο καλυτερες επιδοσεις απο τον fals Ο fals που εχεις πρεπει να ειναι 1 χρονου+! Οι 2 τελευταιοι που εχω παρει εχουν αυτη την επιδοση! +1 για τον wd1001fals!Και για να εχεις 1 εικονα πανω-κατω ο δικος μου σε επιδοσης http://img651.imageshack.us/img651/6041/wd2.png Δεν νομιζω οτι ο WD15EARS να ειναι καλυτερος απο αυτον.Τσεκαρε το πριν κανεις καποια αγορα!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Μάρτιος 4, 2010 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 ΕΙπα σημερα να παω να κανω την αγορα του δισκου και δυστηχως ψαχνω για black caviar sata 3 και δεν υπαρχει πουθενα..Να παω σton σατα 2 να τελειωνω??Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι εχει παρει και αυτος την πανω βολτα 91 ευρω τον εχουν φτασει. Τελικα πηρα τον σατα 2.Γιατι τοσο μεγαλη διαφορα απο τα αποτελεσματα του φιλου πιο πανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.