Jump to content

371MHz fsb σε ABIT IC7-G μητρικη..........Not bad !!!!......

hipro5

Recommended Posts

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable [18-12-2003 και 11:08]

Eβαλες καλυτερη ψυξη στο chipset τελικα?

Όχι ακόμα........ :D

Το δούλεψα σε single channel mode ύστερα από την ιδέα που μου "έριξε" κάποιος φίλος σε άλλο φόρουμ και πάνω στην σκοτούρα μου το είχα ξεχάσει τελείως....... ;):)

Παμε γερα για 400!!!Πιστευω με το πελτιερ θα τα πιασεις αν δεν τα ξεπερασεις κιολας!Κανε ενα ταξιδακι κ στην πλατφορμα AMD ετσι για πλακα να δουμε λιγο show κ εμεις οι AMDακιδες!!Ο γιαπωνεζος εκεινος θα πηγε για πολυ σακε για να ξεχασει...μολις θα ειδε το ρεκορ σου χεχε!

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι σκυβω με σεβασμο το κεφαλι για να χαιρετησω τον πιο αξιο κατ'εμε Ελληνα overclocker. ΑΞΙΟΣ.....τετοιες ωρες ειναι που ασθανομαι περηφανος που ειμαι Ελληνας.....

Αρχική απάντηση από jax7480

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι σκυβω με σεβασμο το κεφαλι για να χαιρετησω τον πιο αξιο κατ'εμε Ελληνα overclocker. ΑΞΙΟΣ.....τετοιες ωρες ειναι που ασθανομαι περηφανος που ειμαι Ελληνας.....

Αξιος !!! Αντε και κανένα μεγαλύτερο και σε Asus :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.