Jump to content

371MHz fsb σε ABIT IC7-G μητρικη..........Not bad !!!!......

hipro5

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Ρε Hipro αγορι μου εχεις σκεφτει να ανοιξεις εναν βελτιωτικο οικο προιοντων intel?

κατι σαν Mugen, brabus, AC schnitzer και δεν συμμαζευεται !!!!!

Φαντασου μονο το αλουμινενιο πλακετακι που θα κοσμει τα pc's των λιγων και εκλεκτων που θα αναφερει "tuned by hipro"..... object of desire.......can't wait....

Συγχαρητηρια για τα εντυπωσιακα αποτελεσματα και μπραβο για την δουλεια που θα χεις ριξει...

Keep on tuning....

Αρχική απάντηση από yog-sothoth [15-12-2003 και 12:59]

θα ηθελα να ηξερα που πας και τις βρισκεις και να φανταστεις οτι οι ic7 δεν φημιζονται για τα fsb τους. και την αλλη πως την εστειλες RMA ενω ειχε φαει τρελο μονταρισμα ???

voodoo πας και τις κανεις ?

η εχεις κανει συμφωνια με τον διαολο να μας τρελανεις?

(δεν ξερω ετσι μου ηρθε)

Η άλλη "έφυγε" έτσι ξαφνικά.........Μετά τις "περιποιούμαι" καλά γιά RMA.......... ;):)

Αρχική απάντηση από soki [15-12-2003 και 17:20]

Τελειος! Περιμενουμε δημοσιευση των Mods!! Τον 8 πολλαπλασιαστη πως τον βρηκες? :D

MONO η ΑΒΙΤ τον δίνει.......Ούτε η ASUS αλλά ούτε και η EPOX......... ;)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [16-12-2003 και 16:57]

Ρε Hipro αγορι μου εχεις σκεφτει να ανοιξεις εναν βελτιωτικο οικο προιοντων intel?

κατι σαν Mugen, brabus, AC schnitzer και δεν συμμαζευεται !!!!!

Φαντασου μονο το αλουμινενιο πλακετακι που θα κοσμει τα pc's των λιγων και εκλεκτων που θα αναφερει "tuned by hipro"..... object of desire.......can't wait....

Συγχαρητηρια για τα εντυπωσιακα αποτελεσματα και μπραβο για την δουλεια που θα χεις ριξει...

Keep on tuning....

Όχι δεν το έχω σκεφτεί......... :D

Σ'ευχαριστώ.......

Αρχική απάντηση από JiMk

Hipro... μέχρι που φτάνει η μητρική χωρίς να ανεβάσουμε το pci και να καταργήσουμε το intel raid?

300 μετα απο κει θελει pci agp αλλο και bye bye sata ,τους χανει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.