Jump to content

371MHz fsb σε ABIT IC7-G μητρικη..........Not bad !!!!......

hipro5

Recommended Posts

Προχωράμε σταθερά και ανοδικά θα έλεγα........ :D

Μετά από ένα RMA στην προηγούμενη ABIT που είχα(μας άφησε χρόνους).....έκατσα και "περιποιήθηκα" αυτή την καινούργια με ευλάβια και υπομονή....... :D

Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά προς το παρόν..... ;)

ΟΛΑ τα modds της ABIT IC7(-G) και της MAX 3 θα δημοσιευθούν ΠΡΩΤΑ στο the lab και ΜΕΤΑ στα υπόλοιπα sites.......... ;)

Μητρική : ABIT IC7-G

Μνήμες : 2 x 256MB Kingston Value Rams PC2700(DDR333) με BH-6 chips on board

Ψύξη : Modded Prometeia με R507 αέριο.........

post-171-1416070674,6658_thumb.png

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Clock gen........Προσέξτε το AGP/PCI........Όσοι θέλετε να φτάσετε πιό "ψηλά" απ'ότι είστε,θα πρέπει να ξεφύγετε από το 66/33MHz.......Όσοι έχετε SATA HDD's πάνω στο INTEL shouthbridge είτε μόνο του είτε σε RAID και ξεκλειδώσετε το 66/33 , "ξεχάστε" τους δίσκους γιατί ΔΕΝ πρόκειται καν να τους δεί.....’ΡΑ καταφεύγουμε στή λύση του ενός δίσκου Ή RAID αλλά σε ξεχωριστή κάρτα PCI........ ;)

post-171-1416070674,915_thumb.png

And yes, Ladies & Gents, we have a winner.

Βρε αθεόφοβε, δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ, ε?

Να μας εκπλήσσεις και να μας κάνεις περήφανους με τις πρωτιές σου, εννοώ.

Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα...:flower:

OMG. πρεπει να ειναι το υψηλοτερο fsb που εχω δει. συγχαρητιρια το εκανες το θαυμα σου.

χωρις τα mod απο περιεργεια ποσο πηγε ??? αντε να περασουν τα χριστουγεννα να δουμε και μεις μια ασπρη μερα!! ;-)

Ναι Πάρη αυτά είναι τα Modds....... ;)

Να πώ επίσης ότι το World record είναι 378MHz fsb και θα προσπαθήσω να το "σπάσω" μία από αυτές τις μέρες........Το 378MHz fsb είναι με LN2 ψύξη στό Northbridge και φυσικά από Γιαπωνέζο......Εγώ πρός το παρόν είμαι με αέρα στό Northbridge και το Thermaltake Tiger heatsink.........Μία απ'αυτές τις μέρες θα βάλω πάνω ένα Peltier και .........θα δούμε......... ;):D

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΗ :D :D :D :flower:

Αρχική απάντηση από RootX [15-12-2003 και 14:43]

Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα...

Σαν τις δικές μου? no more, no less.:shifty:

Αρχική απάντηση από RootX [15-12-2003 και 12:43]

And yes, Ladies & Gents, we have a winner.

Βρε αθεόφοβε, δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ, ε?

Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα...:flower:

NO f(l)ucken way my friend..........Οι Έλληνες θα δίνουμε ΠΑΝΤΑ το παρόν.......κι εγώ να μην είμαι κάποτε , ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος άλλος μετά από εμένα θα "τσιγκλάει" τους "έξω"........ ;)

Αρχική απάντηση από hipro5 [15-12-2003 και 14:46]

Ναι Πάρη αυτά είναι τα Modds....... ;)

Να πώ επίσης ότι το World record είναι 378MHz fsb και θα προσπαθήσω να το "σπάσω" μία από αυτές τις μέρες........Το 378MHz fsb είναι με LN2 ψύξη στό Northbridge και φυσικά από Γιαπωνέζο......Εγώ πρός το παρόν είμαι με αέρα στό Northbridge και το Thermaltake Tiger heatsink.........Μία απ'αυτές τις μέρες θα βάλω πάνω ένα Peltier και .........θα δούμε......... ;):D

Τι σου είναι αυτοί οι σχισομάτιδες ωρε αδερφέ? χαχα.... LN2.. εσύ αγόρι μου με LN2 θα πας 400FSB:flower: :flower: :flower:

Αρχική απάντηση από yog-sothoth [15-12-2003 και 12:44]

OMG. πρεπει να ειναι το υψηλοτερο fsb που εχω δει. συγχαρητιρια το εκανες το θαυμα σου.

χωρις τα mod απο περιεργεια ποσο πηγε ??? αντε να περασουν τα χριστουγεννα να δουμε και μεις μια ασπρη μερα!! ;-)

Σ'ευχαριστώ..............ΧΩΡΙΣ καθόλου Modds και με 3:2 πήγε μέχρι τους 325MHz fsb "καλά".......

θα ηθελα να ηξερα που πας και τις βρισκεις και να φανταστεις οτι οι ic7 δεν φημιζονται για τα fsb τους. και την αλλη πως την εστειλες RMA ενω ειχε φαει τρελο μονταρισμα ???

voodoo πας και τις κανεις ?

η εχεις κανει συμφωνια με τον διαολο να μας τρελανεις?

(δεν ξερω ετσι μου ηρθε)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΗiPro ουτε καν 400 fsb... :p

Πλακα πλακα στειλε κανα email στην Ιντελ που ξέρεις μπορει να θέλουν καμια εμπειρια απο το performance στην πράξη των μελλοντικων τους επεξεργαστων :D :D :D

Αντε και εις ανώτερα και σκασε και κανα 3Dmark2001 να γελασουν πολλοι Ελληνες με καποια παιδακια του εξωτερικου :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.