hipro5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 Προχωράμε σταθερά και ανοδικά θα έλεγα........ Μετά από ένα RMA στην προηγούμενη ABIT που είχα(μας άφησε χρόνους).....έκατσα και "περιποιήθηκα" αυτή την καινούργια με ευλάβια και υπομονή....... Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά προς το παρόν..... ΟΛΑ τα modds της ABIT IC7(-G) και της MAX 3 θα δημοσιευθούν ΠΡΩΤΑ στο the lab και ΜΕΤΑ στα υπόλοιπα sites.......... Μητρική : ABIT IC7-G Μνήμες : 2 x 256MB Kingston Value Rams PC2700(DDR333) με BH-6 chips on board Ψύξη : Modded Prometeia με R507 αέριο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 15, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Καλη δουλεια γιωργη , κατι σου χρωσταω .Αληθεια για τα mod στην abit ειναι αυτα που σου εδειχνε ο γιαννης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Clock gen........Προσέξτε το AGP/PCI........Όσοι θέλετε να φτάσετε πιό "ψηλά" απ'ότι είστε,θα πρέπει να ξεφύγετε από το 66/33MHz.......Όσοι έχετε SATA HDD's πάνω στο INTEL shouthbridge είτε μόνο του είτε σε RAID και ξεκλειδώσετε το 66/33 , "ξεχάστε" τους δίσκους γιατί ΔΕΝ πρόκειται καν να τους δεί.....’ΡΑ καταφεύγουμε στή λύση του ενός δίσκου Ή RAID αλλά σε ξεχωριστή κάρτα PCI........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 ....ένα καινούργιο S-Sandra Memory Bandwidth με αρκετά υψηλό fsb και φυσικά 3:2 cpu:ram...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 15, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 And yes, Ladies & Gents, we have a winner.Βρε αθεόφοβε, δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ, ε?Να μας εκπλήσσεις και να μας κάνεις περήφανους με τις πρωτιές σου, εννοώ.Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Δεκέμβριος 15, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 OMG. πρεπει να ειναι το υψηλοτερο fsb που εχω δει. συγχαρητιρια το εκανες το θαυμα σου.χωρις τα mod απο περιεργεια ποσο πηγε ??? αντε να περασουν τα χριστουγεννα να δουμε και μεις μια ασπρη μερα!! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Ναι Πάρη αυτά είναι τα Modds....... Να πώ επίσης ότι το World record είναι 378MHz fsb και θα προσπαθήσω να το "σπάσω" μία από αυτές τις μέρες........Το 378MHz fsb είναι με LN2 ψύξη στό Northbridge και φυσικά από Γιαπωνέζο......Εγώ πρός το παρόν είμαι με αέρα στό Northbridge και το Thermaltake Tiger heatsink.........Μία απ'αυτές τις μέρες θα βάλω πάνω ένα Peltier και .........θα δούμε......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 15, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΗ :D :flower: Αρχική απάντηση από RootX [15-12-2003 και 14:43] Να μας εκπλήσσεις και να μας κάνεις περήφανους με τις πρωτιές σου, εννοώ. Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα... Σαν τις δικές μου? no more, no less. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 15, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Απλα τελειος .Τα εχουμε πει ξανα και ξανα ,απλα δεν χορταινεις (και καλα κανεις) και συνεχεια σκιζεις κοσμο:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από RootX [15-12-2003 και 12:43] And yes, Ladies & Gents, we have a winner. Βρε αθεόφοβε, δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ, ε? Να μας εκπλήσσεις και να μας κάνεις περήφανους με τις πρωτιές σου, εννοώ. Συγχαρητήρια, εκπληκτικός όπως πάντα...:flower: NO f(l)ucken way my friend..........Οι Έλληνες θα δίνουμε ΠΑΝΤΑ το παρόν.......κι εγώ να μην είμαι κάποτε , ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος άλλος μετά από εμένα θα "τσιγκλάει" τους "έξω"........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 15, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από hipro5 [15-12-2003 και 14:46] Ναι Πάρη αυτά είναι τα Modds....... Να πώ επίσης ότι το World record είναι 378MHz fsb και θα προσπαθήσω να το "σπάσω" μία από αυτές τις μέρες........Το 378MHz fsb είναι με LN2 ψύξη στό Northbridge και φυσικά από Γιαπωνέζο......Εγώ πρός το παρόν είμαι με αέρα στό Northbridge και το Thermaltake Tiger heatsink.........Μία απ'αυτές τις μέρες θα βάλω πάνω ένα Peltier και .........θα δούμε......... Τι σου είναι αυτοί οι σχισομάτιδες ωρε αδερφέ? χαχα.... LN2.. εσύ αγόρι μου με LN2 θα πας 400FSB:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2003 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από yog-sothoth [15-12-2003 και 12:44] OMG. πρεπει να ειναι το υψηλοτερο fsb που εχω δει. συγχαρητιρια το εκανες το θαυμα σου.χωρις τα mod απο περιεργεια ποσο πηγε ??? αντε να περασουν τα χριστουγεννα να δουμε και μεις μια ασπρη μερα!! ;-) Σ'ευχαριστώ..............ΧΩΡΙΣ καθόλου Modds και με 3:2 πήγε μέχρι τους 325MHz fsb "καλά"....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Δεκέμβριος 15, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 θα ηθελα να ηξερα που πας και τις βρισκεις και να φανταστεις οτι οι ic7 δεν φημιζονται για τα fsb τους. και την αλλη πως την εστειλες RMA ενω ειχε φαει τρελο μονταρισμα ???voodoo πας και τις κανεις ?η εχεις κανει συμφωνια με τον διαολο να μας τρελανεις?(δεν ξερω ετσι μου ηρθε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 15, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 ωστε υπαρχεις τελικα!!! συγχαρητηρια για ακομα μια φορα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Δεκέμβριος 15, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 I wanne be like Mike......εεε Hipro ήθελα να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 15, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Τελειος! Περιμενουμε δημοσιευση των Mods!! Τον 8 πολλαπλασιαστη πως τον βρηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 16, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 Συγγνωμη, αλλα Hipro5 τι ψυξη εχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 16, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΗiPro ουτε καν 400 fsb... Πλακα πλακα στειλε κανα email στην Ιντελ που ξέρεις μπορει να θέλουν καμια εμπειρια απο το performance στην πράξη των μελλοντικων τους επεξεργαστων :D Αντε και εις ανώτερα και σκασε και κανα 3Dmark2001 να γελασουν πολλοι Ελληνες με καποια παιδακια του εξωτερικου :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 16, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 Ψύξη που???? cpu? VGA? memorY?Αν διάβαζες λίγο το ποστ....Ψύξη : Modded Prometeia με R507 αέριο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 16, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 Τζιιμακο ο ανθρωπος μπορει να μην το προσεξε και κατα πασα πιθανοτητα να μην γνωριζει τι ειναι το promie...δεν τα ξερουμε ολα σε τουτη την ζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.