sokratis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 Παιδιά πού μπορώ να βρώ τον παρακάτω σωλήνα άλλα σε μεγαλύτερη διάμετρο; Σε τι μαγαζί να τον ζητήσω, και πως να τον ζητήσω; (Η εικόνα είναι από το pc του χρήστη JiMk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Επίσης μήπως ξέρετε αν μπορώ να βρώ μετατροπέα που από τη μιά μεριά να είναι τετράγωνο να βιδώνει ανεμιστήρας και από την άλλη να είναι στρογγυλό ώστε να σφίγγω πάνω τον σωλήνα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 15, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 ρωτησες σε καταστηματα με οικοδομικα υλικα;τι θελεις να φτιαξεις και ψαχνεις μετατροπεα, τοσο μεγαλο ωστε να χωραει ανεμιστηρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Θέλω να δίνω αέρα στη cpu κατευθείαν από έξω από το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 15, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 γιατι τοτε να βαλεις λαστιχο; δε σε βολευει η ευκαμπτη σωληνα που βαζουν στους απορροφητηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Λίγο μεγάλη δεν ειναι σε διάμετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 15, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 νομιζω οτι μπορεις να το βρεις σε διαφορες διαμετρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Ναι άλλα δεν θα εφαρμόζει καλά. Τουλάχιστον όχι όσο αυτό που έχω στο μυαλό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Δεκέμβριος 15, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Μαλλον κατι τετοιο χρειαζεσαι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Χμ... καλό φαίνεται άλλα και πάλι χρειάζομαι και μετατροπέα που από τη μιά μεριά να είναι τετράγωνο να βιδώνει ανεμιστήρας και από την άλλη να είναι στρογγυλό ώστε να σφίγγω πάνω τον σωλήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 OverFlow που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Δεκέμβριος 15, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Το συγκεκριμενο σπιραλ υπαρχει με διαμετρο 3 ιντζες και 4 ιντζες.Οσο για το μετατροπέα που λες, δεν νομιζω να χρειαζεται,μπορεις ανετα να σταθεροποιησεις τον ανεμιστηρα μεσα στο σωληνα,ο οποιος ειναι ευπλαστος.(να τετραγωνισεις κατα καποιο τροπο τον κυκλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Δεκέμβριος 15, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από sokratis OverFlow που μπορώ να βρώ κάτι τέτοιο? Στην Κατερινη δεν ξερω που θα βρεις,στη Θεσ/νικη εγω βρηκα σε καταστημα με Ναυτιλιακο εξοπλισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Πού μπορώ να το βρώ όμως δεν μου είπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Ε... ναι δεν ειμαι Κατερινη, Λάρισα είμαι... Πές μου σε τι μαγαζί να πάω να το ζητήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 15, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από OverFlow Στην Κατερινη δεν ξερω που θα βρεις,στη Θεσ/νικη εγω βρηκα σε καταστημα με Ναυτιλιακο εξοπλισμο. Στον Ναυτιλο νομιζω οτι εχει....εαν δεν παινεψουμε το σπιτι μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Δεκέμβριος 15, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis Στον Ναυτιλο νομιζω οτι εχει....εαν δεν παινεψουμε το σπιτι μας..... Ε...Δεν ντρεπεσαι καθολου.Τοση προσπαθεια εκανα να μην αναφερω το μαγαζι και εσυ ετσι ξερα και αγογγυστα το πεταξες.Τι να πω? Λιγο τακτ ρε παιδι. :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 ΑΛΗΤΕΙΑ :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 10, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Ναι ναι αλητεια..ξυλο στον αλητη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 10, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από OverFlow [15-12-2003 και 15:17] Το συγκεκριμενο σπιραλ υπαρχει με διαμετρο 3 ιντζες και 4 ιντζες.Οσο για το μετατροπέα που λες, δεν νομιζω να χρειαζεται,μπορεις ανετα να σταθεροποιησεις τον ανεμιστηρα μεσα στο σωληνα,ο οποιος ειναι ευπλαστος.(να τετραγωνισεις κατα καποιο τροπο τον κυκλο) Θα συμφωνήσω με τον OverFlow. Μπορείς ακόμα και να τετραγωνίσεις τον κύκλο.... Μην ζητάς έτοιμες λύσεις, μπορεί αν τις βρεις αλλά έχει άλλη χάρη να τις φτάχνεις μόνος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.