Jump to content

dvd-r στο πλαίσιο με 100�

Paxx

Recommended Posts

Εχει πολυ μικρη ταχυτητα εγγραφης cd-r αλλα ειναι asus οποτε μαλλον καλο ειναι! Παντως συντομα θα εμφανιστουν και σε αλλα dvd-r τοσο χαμηλες τιμες οποτε εγω αν μπορουσα θα περιμενα... αν βιαζεσαι ομως χτυπα το αν δεν εχεις προβλημα με την ταχυτητα cd-r!

Για τα λεφτά του καλά είναι, άλλα όλες σχεδον οι ταχυτητες είναι πολύ χαμηλές (ανάγνωσης - εγγραφής). Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα. Θα κρατούσα τα χρήματα, θα έβαζα κάποια παραπάνω και θα αγόραζα κάποιο με αξιοπρεπή ταχύτητες.

Η ταχύτητα αντιγραφής cd, είναι ίδια για σχεδόν όλα. Το θέμα είναι οτι έχει χαμηλή τιμή. Ξέρει κανείς πόσην ώρα περίπου παίρνει με 4χ η αντιγραφή dvd?

• 2 weeks later...

file mou krata ta lefta sou den axizei perimene ligo giait ta prgmata allazoun ta palia 4x den tha ipostirzoun ta megala diskakia pare kalitera ena 8x kai as einai ligo pio akribo

φιλε μου καλως ηρθες στο TheLab.gr

Βασικος κανονας ειναι η εγγραφη με ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι με greeklish. Σε παρακαλω διορθωσε το post σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.