Paxx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2003 Κοιτάξτε λιγο εδω. καλό είναι? Να το χτυπήσω η λέτε τπτα άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Δεκέμβριος 15, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Εχει πολυ μικρη ταχυτητα εγγραφης cd-r αλλα ειναι asus οποτε μαλλον καλο ειναι! Παντως συντομα θα εμφανιστουν και σε αλλα dvd-r τοσο χαμηλες τιμες οποτε εγω αν μπορουσα θα περιμενα... αν βιαζεσαι ομως χτυπα το αν δεν εχεις προβλημα με την ταχυτητα cd-r! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokratis Δεκέμβριος 15, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Για τα λεφτά του καλά είναι, άλλα όλες σχεδον οι ταχυτητες είναι πολύ χαμηλές (ανάγνωσης - εγγραφής). Εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα. Θα κρατούσα τα χρήματα, θα έβαζα κάποια παραπάνω και θα αγόραζα κάποιο με αξιοπρεπή ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxx Δεκέμβριος 16, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 Η ταχύτητα αντιγραφής cd, είναι ίδια για σχεδόν όλα. Το θέμα είναι οτι έχει χαμηλή τιμή. Ξέρει κανείς πόσην ώρα περίπου παίρνει με 4χ η αντιγραφή dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Δεκέμβριος 16, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2003 13-18 λεπτα αναλογα το τι γραφεις και το δισκακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 29, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 file mou krata ta lefta sou den axizei perimene ligo giait ta prgmata allazoun ta palia 4x den tha ipostirzoun ta megala diskakia pare kalitera ena 8x kai as einai ligo pio akribo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 29, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2003 φιλε μου καλως ηρθες στο TheLab.grΒασικος κανονας ειναι η εγγραφη με ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οχι με greeklish. Σε παρακαλω διορθωσε το post σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.