sque Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Καλημέρα Πριν κάποιες μέρες έτυχε να μου χαλάσει το καλώδιο από τον μετασχηματιστή του MacBook , μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα και το επισκεύασα:magic:. Κατέγραψα :snap:στο blog μου όλη την διαδικασία (παρόλο που το έχουν κάνει και άλλοι) μήπως και διευκολυνθεί ο επόμενος που θα του τύχει. Και επειδή κοιτάζω αρκετό καιρό το thelab αλλά ποτέ δεν είχα λογαριασμό, έφτιαξα ένα και το κοινοποιώ και εδώ μέσα. Αναλυτικά όλα τα βήματα θα τα βρείτε στο http://blogs.kmfa.net/sque/2010/02/repair-apple-magsafe-cable/ [englinsh only] Αναμένω σχόλια, παρατηρήσεις κλπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2010 Γιατί στα αγγλικά καλέ μου άνθρωπε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sque Φεβρουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2010 Ε το blog ειναι όλο στα αγγλικά, δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει.:no: Εδώ όμως έγραψα ελληνικά όποιος θέλει να το διαβάσει. Ελπίζω να μην έφερα κανέναν στην δυσάρεστη θέση που να ήθελε να το διαβάσει αλλά να μην μπορούσε λόγω αγγλικών.Έβαλα μία σημείωση ότι είναι στα αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2010 Μπορεις να τον μεταφρασεις και να τον μεταφέρεις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2010 Σκέψου το αλλιώς, στα αγγλικά υλικό υπάρχει άφθονο, στα ελληνικά υπάρχει έλλειψη στο διαδίκτυο. Γράφοντας στα ελληνικά, βοηθάς να εμπλουτιστεί με ελληνικό περιεχόμενο το διαδίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.