MaD Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2003 λοιπόν εδώ και κανά μήνα αν συνδεθώ νετ και αποσυνδεθώ ύστερα έχω πρόβμηα. Δηλαδή ναι μεν μπορεί να συνδεθει με τον server αλλά ούτε στέλνει ούτε παίρνει ... η μόνη λύση είναι το reset . έχει συμβεί σε κανένα άλλο ? καινούργιο worm ή κανένα χαζοπρόγραμμα ? έχω firewall armor2net αλλά το είχα αρκετά πριν μου παρουσιαστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 14, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 Παρομοια φαση πετυχα στην δουλεια , ηταν θεμα καποιου ιου. Η λυση ηρθε μετα απο φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 15, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 Το πάθαινα και εγώ. Σταμάτησε μετά από κάποια αναβάθμιση των παραθύρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 15, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 ιος ειναι ,και εγω το εχω παθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Δεκέμβριος 15, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 μάλιστα , είχα και το norton 2004 λέει .. καλά έκανα και το έβγλαα ... μόνο το πισι κάνει να σέρνεται .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 15, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 MaD... στο task manager.. σου τρέχουν τα: loader.exe ,optimize.exe ,msbb.exe? για checkare το. Την είχα πάθει και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Δεκέμβριος 15, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2003 όχι .. αλλά υπάρχει κάτι παρόμοιο ... MsMPSPSv.exe ... λες να είναι κανένα spyware .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.