Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2010 Εδω και καιρό έπαιζα μανιωδώς το FarmeVille στο facebookΔεν ξέρω όμως τι έπαθε ο υπολογιστής και καθώς ξεκινάω το παιχνίδι σταματάει το φόρτωμα σε ένα σημείο και μου βγάζει το IDM για να κατεβάσει λέει ένα αρχείο gamesettings.xml.gz τι μια ή το flashLocaleXml.xml.gz την άλληπου είναι 65kbΤο κατεβάζω και λέει κάτι ότι το αρχείο δεν μπορεί να ανοιχτεί διότι λείπει κάποιο πρόγραμμα που είναι κατεστραμένο και κάτι τέτοια μαμακίες .....Καμιά ιδέα τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Πήγαινε στο Downloads->options->File Types και στο πρώτο παράθυρο σβήσε την καταχώρηση "GZ"...Απ' όσο ξέρω τα facebook και αυτά είναι flash, οπότε αν είχες και παλιά το IDM και δεν είχες αυτό το πρόβλημα, σημαίνει ότι λόγο traffic άρχισαν να συμπιέζουν κάποια μέρη του κώδικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Φεβρουάριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Πήγαινε στο Downloads->options->File Types και στο πρώτο παράθυρο σβήσε την καταχώρηση "GZ"...Απ' όσο ξέρω τα facebook και αυτά είναι flash, οπότε αν είχες και παλιά το IDM και δεν είχες αυτό το πρόβλημα, σημαίνει ότι λόγο traffic άρχισαν να συμπιέζουν κάποια μέρη του κώδικα...είσαι μεγάλος.Σε ευχαριστώ παρα παρα πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.