Zarras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2003 2 υποψηφια blocks: 1. Danger Den Maze5 478 RBX με 2 εισοδο 1 εισοδο ...για καλυτερη απαγωγη 2. Koolance CPU-200G Cooler Kit Gold με επιχρυση εσωτερικη επιφανεια ...για καλυτερη απαγωγη για να ακουσω γνωμες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 14, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 το DD μου μοιάζει για κλεμμένο! και εσωτερικά κάτι σε παλαιότερο 11 block θυμίζει... ά ρε τα τσιράκια της DD τον ξετρύπωσαν...λολτο koolance δεν θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς... α.προτιμώ εξολοκλήρου χάλκινα μπλοκς, όχι πλαστικά καπάκια, β.3/8 εισόδο/έξοδο αν δεν κάνω λάθος γ. πολύ καλύτερες επιλογές διαθέσιμες...για το DD ισχύει για μένα το α. και πάλι + ότι απ'ότι κατάλαβα από τα tests του eleven, η κεντρική είσοδος μετράει και όχι η 2πλή έξοδος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 14, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 Αρχική απάντηση από Zarras 2 υποψηφια blocks: 1. Danger Den Maze5 478 RBX με 2 εισοδο 1 εισοδο ...για καλυτερη απαγωγη 2. Koolance CPU-200G Cooler Kit Gold με επιχρυση εσωτερικη επιφανεια ...για καλυτερη απαγωγη για να ακουσω γνωμες.... Οσον αφορα το επίχρυσο και την καλυτερη θερμικη απαγωγη μυθος μεγάλος Ο μονος λόγος είναι η αποφυγή μαυρίσματος του μπλοκ απο την πολυκαιρία και φυσικα ο εντυπωσιασμός Το αντίθετο αποτέλεσμα εχει θα έλεγα απο την καλυτέρεψη της συμπεριφοράς του μπλόκ Οσο αφορά το Danger Den Maze5 478 RBX θα έλεγα οτι είναι προτιμότερη επιλογή Το οτι μοιάζει σε ενα δικό μου (το triple-X που δοκιμάστηκε στο lab το αφήνω στην ακρη γιατι δεν νομίζω να εχει σχέση) Ποιο πολύ σαν ενα μείγμα απο LRWW + CASCADE μου μοιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 14, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 To πρώτο αν δε κάνω λάθος είναι για να χρησιμοποιείται στο exos όπου η απαγωγή της θερμότητας γίνεται με ειδικό υγρό και όχι με κοινό νερό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 14, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2003 click me click me too το RBX φαινεται σαν ενδιαφερουσα περιπτωση, αφου μπορεις να το ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.