Trollarw Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2010 Καλημέρα παιδία,έχω ένα πρόβλημα με το account μου στο paypal. Βασικά δεν μπορώ να κάνω log in. H ιστοσελίδα μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα λάθους:Error 3028. You have accessed your account from a sanctioned country. Per international sanctions regulations, you are not authorized to access the PayPal system. For more information about your PayPal account status, contact complianceverifications@paypal.com.Αν και τους έχω στείλει από χθες mail δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Βασικά η Ελλάδα δεν νομίζω να είναι sanctioned country! . Μήπως γίνεται κανένα λάθος και μου αναγνορίζει την IP από κανένα 3rd world country επιδή έχω φοιτητικό? Μπορώ να δοκιμάσω να μπω μέσω proxy η κάτι τέτοιο? Βασικά πείτε μου καμιά ιδεά γιατί είμαι κάπως ξεκρέμαστος τώρα.Σήμερα μου βγάζει IP από Μυτιλήνη, χθές μου έβγαζε Λάρισσα... ότι να 'ναι... τι sanctioned country και πράσινα άλογα?Hello, visitor from: Mytilene, GreeceYour Country Code: GRYour IP State: LesvosYour IP Address: 62.217.XX.XXXYour Hostname: XXXXXXXX.grYour ISP: Greek Research and Technology Network S.AΚαι εδώ το άλλο κουλό! Το site http://www.hostip.info/ μου βγάζει τα εξής:Host name: ΧΧΧΧΧ.ΧΧΧΧ.ΧΧΧΧ.gr. IP address: 62.217.ΧΧ.ΧΧΧLocation: Tehran, IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 refresh πάλι με την ip σου στο hostip.info:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Φεβρουάριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 χμμμ, οκ τώρα δείχνει το σωστό πράγματι. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα με το PayPal παραμένει... δεν μπορώ να κάνω log in , πετάει το ίδιο error... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Φεβρουάριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Με δίοδος λογικά πρέπει να έχεις ip που να αρχίζει απο 147.xxx.xxx.xxx (διορθώστε με αν κάνω λάθος)Πάρε τους τηλέφωνο. Με τα email είναι λίγο αργοί.ΥΓ: Παίζει να στα πρήξουν λίγο με το security στο τηλέφωνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 χμμμ, οκ τώρα δείχνει το σωστό πράγματι. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα με το PayPal παραμένει... δεν μπορώ να κάνω log in , πετάει το ίδιο error... =/To θέμα με το site που σου έβγαζε Ιράν, είναι ότι κάποιος το είχε ορίσει εκεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να στείλεις e-mail στο paypal και να τους εξηγήσεις τη κατάσταση. Αλήθεια, τι DNS χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Φεβρουάριος 13, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 To θέμα με το site που σου έβγαζε Ιράν, είναι ότι κάποιος το είχε ορίσει εκεί. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να στείλεις e-mail στο paypal και να τους εξηγήσεις τη κατάσταση. Αλήθεια, τι DNS χρησιμοποιείς;DNS δινει το πανεπιστήμιο ή η σχολή; δεν θυμάμαι.... είτε .aegean είτε .icsd , κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Εσύ από τη τις ιδιότητες του IPv4. Δοκίμασε να βάλεις του google ή opendns και δες αν μπορείς να μπείς πάλι.https://store.opendns.com/setup/operatingsystem/windows-xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Φεβρουάριος 13, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Εσύ από τη τις ιδιότητες του IPv4. Δοκίμασε να βάλεις του google ή opendns και δες αν μπορείς να μπείς πάλι.https://store.opendns.com/setup/operatingsystem/windows-xpμπα, πάλι δεν ένοιοσε, το κουλό είναι ότι από τα κοινόχρηστα pc της σχολής κάνει κανονικά log in.... epic fail το δίοδος μου φαίνεται..τουλάχιστον είναι 8mbit...νομίζω ότι μόνο με proxy ή κάτι τέτοιο θα μπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Φεβρουάριος 13, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 update : τελικά τα κατάφερα να κάνω log in από την σύνδεση μου μέσω του vpn λογαριασμού μου στο πανεπιστήμιο... όοοοοοτι να 'ναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Γενικότερα θα σε συμβούλευα να απέφευγες να χρησιμοποιείς το paypal μέσω proxy. Δε ξέρεις ποιός μπορεί να βλέπει να δεδομένα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Φεβρουάριος 13, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Γενικότερα θα σε συμβούλευα να απέφευγες να χρησιμοποιείς το paypal μέσω proxy. Δε ξέρεις ποιός μπορεί να βλέπει να δεδομένα σου.Καλά ναι, αλλά το vpn του πανεπιστημίου που μπαίνω με τους κωδικούς μου απ' το σπίτι μου δεν είναι και τόσο ανασφαλής τρόπος...(το ακριβός αντίθετο θα έλεγα) από το όσο το να μπεις μεσο του x,y proxy...μόνο που είναι λίγο αργό..λογικό είναι. Πάντως επειδή φαίνεται να είναι πρόβλημα από το εδετ που μας δίνει internet στο δίοδος, απλά κάντε ένα vpn και θα είστε οκ. Το λέω γιατί με ένα πρόχειρο search που έκανα έχει γενικός πολύς κόσμος το πρόβλημα αυτό με το paypal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.