Jump to content

απορια για install ati 5850 msi. please

ethe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα μολις αγορασα μια ατι5850 msi κ μου δινει 2 - 6πινα βυσματα που το καθενα εχει απο 2 βυσματα πλακε 4πινα. θα τα συνδεσω κ τα 4 η μονο τα 2 (ενα απο το καθε 6πινο) εισαγω κ φωτο για να δειτε το ενα απο τα δυο βυσματα. σας παρακαλω ας μου πει καποιος

post-14759-1416074321,8496_thumb.jpg

καλησπερα μολις αγορασα μια ατι5850 msi κ μου δινει 2 - 6πινα βυσματα που το καθενα εχει απο 2 βυσματα πλακε 4πινα. θα τα συνδεσω κ τα 4 η μονο τα 2 (ενα απο το καθε 6πινο) εισαγω κ φωτο για να δειτε το ενα απο τα δυο βυσματα. σας παρακαλω ας μου πει καποιος

Τι τροφοδοτικο εχεις? Δεν βγαζει 2χ6 Pin pci-e και θες να χρησιμοποιησεις αυτους τους ανταπτορες?

ειναι 600w αλλα δεν βγαζει. μονο του αλλου τυπου πλακε. και γι αυτο χρειαζομαι τουσ ανταπτορες της εταιριας

τα 2 4πινα που εχει σε καθε 6πινο ειναι επειδη σου <<τρωει>> ενα 4πινο απο το τροφοδοτικο σου στο αναπληρωνει απο την αλλη εξοδο.Λογικα θα πρεπει το ενα να ειναι θυλικο και το αλλο αρσενικο.

Αρα βαζεις μονο το ενα

Τα 2 "τετράπινα" που λεει ειναι molex και ο σκοπος που είναι έτσι είναι για μεγαλύτερη σιγουριά ότι το φορτίο (75W) που θα ζητηθεί από κάθε 6-pin θα μοιραστεί στις molex γραμμές του τροφοδοτικού καλύτερα. Όλα πρέπει να τα συνδέσεις και κατά προτίμηση όλα σε ξεχωριστά καλωδια, αλλά ειδικά ανά δύο τα 6-pins οπωσδήποτε σε ξεχωριστά καλωδια.

ευχαριστω πολυ παιδεια για την βοηθεια. τελικα τα συνδεσα και τα 4 molex οπως λεει ο ArisG. παρολο που δουλευε και με τα δυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.