PainkiLer Οκτώβριος 11, 2011 Author #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Οκ, ευχαριστώ. Είμαι ήδη super user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 11, 2011 Author #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Οκ, με το username. Το θέμα είναι τώρα ότι μπορώ να κατεβάσω με torrent και να μπω στο msn, αλλά δεν μου φορτώνει σελίδες από τον firefox. Πρέπει να είναι θέμα του DNS όπως φαίνεται στη φωτόγραφία. Όμως με "καρφωτές" ip,DNS, κλπ δουλεύει μια χαρά. Να το αφήσω έτσι ή να το βάλω να τα παίρνει αυτόματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 11, 2011 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Από τη φωτογραφία δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το nslookup www.google.com τι σου επιστρέφει;Άκυρο, ο 4.2.2.2 έχει κλάσει μάλλον. Δώσε τις παρακάτω εντολές:conf t ip dhcp pool LOCALno dns-server 4.2.2.2dns-server 208.67.222.222dns-server 208.67.220.220endwrΑντί για τους παραπάνω μπορείς να βάλεις της otenet ή όποιον άλλον θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 11, 2011 Author #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Το nslookup με αυτόματη IPv4 μου βγάζει τον 4.2.2.2, με καρφωτή μου βγαζει τον primary DNS του ΟΤΕ 195.170.0.1.Κάτι άλλο. Μου έστειλαν το SDM-V25 και στην εγκατάσταση ρωτάει που θέλω να το κάνω εγκατάσταση, ή στο pc,ή στο router ή και στα δύο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 11, 2011 Author #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Έκανα αυτό που μου είπες, αλλά με τους DNS του ΟΤΕ:conf t ip dhcp pool LOCALno dns-server 4.2.2.2dns-server 195.170.0.1dns-server 195.170.2.2endwrκαι τώρα με αυτόματη IPv4 το nslookup βγάζει τον 195.170.2.2 και στην κονσόλα->ip dhcp pool LOCAL ->dns-server 195.170.2.2Επίσης στο if cef έχει μείνει ο ip name-server 4.2.2.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 12, 2011 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Δώσε conf tno ip name-server 4.2.2.2endwrκαι θα τον καθαρίσεις και από εκεί. Για το SDM ρίξε μια ματιά Installing Security Device Manager (SDM) on a Cisco Router Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 12, 2011 Author #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Πήγα να εγκαταστήσω το SDM όπως φαίνεται σε αυτή τη σελίδα Installing Security Device Manager (SDM) on a Cisco Router , όμως κατά την εγκατάσταση μου είπε ότι έχω ελεύθερο γύρω στα 4 MB και έτσι προσπάθησα να εγκαταστήσω μόνο το SDM Express. Μόλις του πάτησα install μου είπε ότι είναι ήδη "περασμένο" το SDM 2.5 στη flash. Έτσι μπήκα από τον firefox στην σελίδα του router με https τη μία φορά και με http την άλλη και μου βγάζει αυτό, ενώ έχω απενεργοποιήσει τον popup blocker για αυτή την σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 12, 2011 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Δοκίμασε με internet explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 12, 2011 Author #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Δοκίμασα ήδη με ie, με εντελώς κλειστό το popup blocker και κανει ακριβώς τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 12, 2011 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Δοκίμασε να σβήσεις κάτι από τη flash που δε χρειάζεται και ξανακάνε την εγκατάσταση. Ίσως να θέλει πιο πολλή μνήμη που δεν έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 12, 2011 Author #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2011 Τι να σβήσω; Δεν ξέρω τι χρειάζεται και τι όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 13, 2011 Author #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Τώρα υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ανοίγω το wireless και το led αναβοσβήνει, ενώ στο brief λέει πως είναι up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2011 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Ποιο led αναβοσβήνει; Τι έχεις στο sh run; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 13, 2011 Author #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Το led του wlan-> OK. Δεν ξέρω αν βοηθούν αυτές οι εικόνες, από το show run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2011 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Reboot το έκανες; Τι πείραζες προτού εμφανίσει το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 13, 2011 Author #76 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Το έκανα reboot.Την πρώτη φορά που το άνοιξα δεν έκανε τίποτα. Μετά το έκλεισα και προσπάθησα πάλι, με reboot πάντα. Μετά βαρέθηκα και το άφησα. Όταν έκανα reboot αφού πέρασα το authentication για το SDM, ξαφνικά άνοιξε το wireless με το OK led να αναβοσβήνει. Μετά δεν χρειαζόταν να κάνω reboot για να ανόιξει ή να κλείσει, με το που έδινα την εντολή shutdown ή no shutdown έκλεινε ή άνοιγε. Βέβαια μετά πατούσα και wr για να το "γράψει" στο config. Το OK led αναβοσβήνει πάντα, όταν είναι ανοιχτό και στο show ip int brief λέει ότι είναι up. Μια φορά στο status έλεγε reset, αλλά δεν θυμάμαι αν άναβε το led.Οι εντολές είναι οι παρακάτω: conf tinterface Dot11Radio0shutdown / no shutdownexitexitwrΤο είχα δοκιμάσει όταν το είχαμε πρωτοσετάρει και δούλευε κανονικά. Δεν ξέρω τι έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 13, 2011 #77 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Προσπάθησε να μην παίζεις και με κονσόλα και με sdm παράλληλα, προτίμησε ένα από τα 2 και μείνε σε αυτό. Έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν μπλέξιμο μεταξύ αυτών των 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainkiLer Οκτώβριος 13, 2011 Author #78 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2011 Στην ουσία δεν εχω SDM δεν μπορώ να συνδεθώ, όπως φαίνεται παραπάνω (Post 67). Ότι έχω κάνει από κονσόλα το έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 14, 2011 #79 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2011 Κάνε ένα copy το configuration, write erase για να σβήσει το startup, reload χωρίς να σώσεις το running config και όταν ξαναξεκινήσει πέρνα πάλι το config από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.