Jump to content

προβλημα με νεο pc

Katon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας...Εστησα το νεο μου pc και δν ξεκιναει με τιποτα. . .τα led της

Gigabyte 790FXTA-UD5 αναβουν κανονικα( εχει 2 κουμπακια για manual reset και power) αλλα καμια αντιδραση απο το τροφοδοτικο...δεν ανοιγει καν!! καμια ιδεα τι να κοιταξω?? τα εχω βαλει ολα σωστα. . .κατι παζει με το τροφοδοτικο ??

Δοκιμασε μια να βγαλεις τα ρευματα απο δισκους και cdrom.

Γενικα αφησε πανω μονο τα απαραιτητα για να δεις αμα ποσταρει.

φιλε μονο μητρικη και ανεμηστηρια εχω πανω. . .δεν ακουει το τροφοδοτηκο. . .1000αρι εχω μηπως επειδη ειναι πολυ μεγαλυτερο?

Όχι ...

καμία σχέση.

Το τροφοδοτικό ανάβει χωρίς να είναι συνδεμένο στη μητρική ?

Μπορείς να το ανάψεις, βραχυκυκλώνοντας το πράσινο καλώδιο στη πάνω σειρά του 24-pin βύσματος με ένα από τα δύο διπλανά μαύρα και να δώσεις ρεύμα σε έναν μονο ανεμιστήρα για δοκιμή ?

Τι ακριβώς εννοείς ?

Δίνει ρεύμα σε έναν ανεμιστήρα χωρίς να είναι συνδεμένος στη μητρική ?

Δεν προσπαθεις και με τα πινακια για power πανω στην μητρικη μπας και εχει πρβλημα το κουμπακι του start.

αυτο ειχα παθει και εγω την πρωτη μερα που εστησα το pc και εφτεγαι το τροφοδοτικο.μηπως να το δοκιμασεις και καπου αλλου?

φιλε πηρα καθε κομματι του pc με βραχυκυκλωμενο τροφοδοτικο και δουλευε παντα τ ανεμιστιορι π ειχα πανω δλδ 0 βραχυκυκλωμα. . . μονο μητρικη δν μπορω να τεσταρω καπως. .

μπορει να εχει προβλημα η μητρικη ή να εχει ασυμβατοτητα με το τροφοδοτικο αν και δν εχει ακουστει να εχει η gigabyte προβλημα συμβατοτητας με τροφοδοτικα.

τη μητρικη τν πηρα σημερα απο e-shop και δν εχει χαρτι για εγγυηση! να τν παω πισω να τν αλλαξουν?

τι ενοεις δεν εχει χαρτι για εγγυηση?εχεις χασει την αποδειξη που σου δωσαν?αν ναι δεν υπαρχει προβλημα!υπαρχουν ολα online!

η απόδειξη πληρωμής είναι η εγγύηση για τα πάντα. τίποτα άλλο δεν χρειάζεσαι. δοκίμασε μία μία τις μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.