Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

το άτομο το ξέρω...κοκορεύεται ότι κερδίζει χρήματα έτσι...μπορεί να λέει αρλούμπες (εχει το στυλ του νέο (κwlo) έλληνα...σε πιστεύω Γιανγκ...είσαι σίγουρος όμως;

• 2 weeks later...
  • Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Koυραγιο αδελφια 2-3 χρονια ακομα μας εμειναν μετα θα γινει πραγματικοτητα ο τιτλος του thread και θα ησυχασουμε... :mamba:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9l6kYq-4snQ&feature=player_embedded]YouTube - antiitroktiko-ΞΞ±ΟΞ΅ΟΞΉΞ½Ξ± ΞΞΊΟΞΉΞ²ΞΏΟΞΏΟΞ»ΞΏΟ Ξ΅ΟΞ―ΞΈΞ΅ΟΞ· ΟΞ΅ Ξ Ξ±ΟΞ±Ξ½Ξ΄ΟΡοΟ[/ame]

Συγνώμη διάβασα καλά; Θα αυξήσουν το ΦΠΑ στα τρόφιμα από 11% στο 23%; :o Τι διάολο γίνεται ρε; Τι προσπαθούν να πετύχουν ακριβώς;

Συγνώμη διάβασα καλά; Θα αυξήσουν το ΦΠΑ στα τρόφιμα από 11% στο 23%; :o Τι διάολο γίνεται ρε; Τι προσπαθούν να πετύχουν ακριβώς;

Την μετάβαση στον σοσιαλισμό!:D

Είναι τακτική 2 σε ένα. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χρεοκοπήσουν το κράτος εξουθενώνοντας πρώτα τον μέσο πολίτη.

Πρώτα εξαθλιώνεις τον άλλο και μετά τον αναγκάζεις να δεχτεί ότι του επιβάλεις ως αναγκαίο μέτρο… το μόνο που ακολουθεί, αφού έχουμε φτάσει στο πάτο είναι να μας πουν «οκ τώρα σώσαμε τη χωρά» (αφού θα την έχουν πουλήσει μαζί με τους κατοίκους της για δούλους χωρίς εμείς να ξέρουμε η να μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό).

Να δείτε που θα έρθει η στιγμή ,μετά από λίγα χρόνια, ηρωοποίησης της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης με πρώτο και καλύτερο τον αμερικανοθρεμένο πρωθυπουργό, για τα πολύ «γενναία» μέτρα που πήρε αφού «δε γινόταν και αλλιώς»…

[edit]

Έτσι για τη χαρά του παραλόγου... Φόρος Προστιθέμενης Αξίας στα τρόφιμα που καταναλώνει ο κάθε ένας? δηλαδή ποιό είναι το φυσικό ακόλουθο αυτών που αυξάνει την αξία τους? Έχουν προβλέψει μάλλον ότι σε λίγο θα κάνουμε το σκατό παξιμάδι...

Ρε κουράστηκα μαμω κουράστηκα ελεος ποια!!!!

Ολοι μας κλαιγόμαστε ολοι μας λέμε για τα νεα μέτρα για μισθούς φπα κ μαμακιες.

( οταν έπαιξα μονοπολη 1η φορά στη ζωη μου δεν περίμενα οτι αυτο το παιχνίδι αντιπροσώπευε το μέλλον μου ( μπηκα φυλακή!) ακόμα το θυμάμαι.)

Τι στο καλο πριν 2 χρονια δεν ειμασταν ετσι!!!!

Κουράστηκα 24 ετων παλικνάρι και νιώθω 124!

Και οχι ρε δεν θα μεταναστεύσω δεν ειμαι κότα θα πολεμισω και θα ζησω στο τοπο που μεγαλωσα μετανάστες να γινουν ολοι οι αλλοι εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!

Θα γυρίσει ο τροχός θα καεί και ο καπιταλισμός!

Ζωα ε ζώα ολα εκει πάνω ορφανά θα μεγαλώσουν τα παιδια σας!!!!!!

Πάντως η παραοικονομία καλά κρατεί....

"2.000 φορολογούμενοι έβγαλαν παράνομα 15 δισ. ευρώ από την χώρα"http://www.nooz.gr/economy/2000-forologoimenoi-evgalan-paranoma-15-dis-euro-apo-tin-xora....ήτοι το 4,2% του χρέους της Ελλάδας!

EDIT

Και έρχεται στα καπάκια και αυτό http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39031&catid=3 ...γνωστό΄θα μου πεις...ονόματα δεν βλέπω όμως....να εκτεθούν δημόσια όλοι τους! στους φίλους τους και στους γνωστούς τους περισσότερο!

Προσφάτως γιαουρτώθηκε, εντός (???) γνωστού discount καταστήματος, πρώην "πράσινος" υπουργός με μονίμως ξινισμένη φάτσα. Στην Κεφαλονιά. Και έχει σχέση με το νησί -δεν ήταν όμως βολευτής του νησιού-. Έδωσα αρκετά στοιχεία.

Ο καιρόc γαρ εγγύc :D

καιρόc γαρ εγγύc... my ars...

Θα ανοίξω ένα site και θα λέω οτι δίνω 500.000€ και ενα αεροπορικό για γερμανία. να δώ πόσοι θα την κάνουν απο εδώ...

θα το βάλω και στο Golden Deals

πότε και που παραλαμβάνω??

get in the line:nerd:

Καλά το πάνε όμως. Χρωστάμε παντού, μας έχουν κάνει να θέλουμε να ξεπουληθούμε γιατί έχουμε πιστέψει οτι είμαστε άχρηστοι σαν λαός και συμπεριφερόμαστε σαν τα ζώα "ΟΟΟ ότι αρπάξει ο κώλος μου και οι άλλοι να πνιγούν". Αλλά οταν ο γερμανικός ΟΤΕ βάλει το τηλέφωνο 100 ευρώ, το εισιτήριο τρένου 50 ευρώ, η βενζίνη 2 και η ζωή σου 1, θα είναι αργά...

πρωτογεννής τομέας dead, δευτερογεννής σε αναπηρικο καροτσακι, ο εγκεφαλος μας σε γυψο, ζουμε για να ανακυκλωνουμε χρημα στις τριτογεννεις υπηρεσιες και να διωχνουμε χρημα αγοραζοντας απ' εξω γιατι δεν μας παιρνει να αγορασουμε απο δω...

Απο την αγχώνη πως γλυτώνουμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.