DJD Αύγουστος 9, 2010 #1781 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Λουκέτο στο 17% των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας. Και που να έρθει και το φθινόπωρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 9, 2010 #1782 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Λουκέτο στο 17% των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας. Και που να έρθει και το φθινόπωρο..Σκέψου τώρα πόσοι ζημιώνονται απο αυτήν την ιστορία.Το κατάστημα όταν κλείνει αφήνει συνήθως και χρέη πίσω του.-Χάνουν εισφορές τα ήδη βεβαρημένα ΤΕΒΕ - ΙΚΑ και για να καλύψουν αυτά τις ζημιές, αυξάνουν τις εισφορές των άλλων.-Χάνει ο ιδιοκτήτης το ενοίκιο.-Χάνει η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, και ο δήμος τα δημοτικά τέλη.-Χάνουν οι προμηθευτές.-Το κράτος απο την είσπραξη του ΦΠΑ.-Οι λογιστές.Το τελειωτικό χτύπημα βέβαια δίνεται στον χρεωκοπημένο ΟΑΕΔ, που καλείται να πληρώσει τους απολυμένους υπαλλήλους. Απίστευτος φαύλος κύκλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 9, 2010 #1783 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Οι περισσότεροι παράγοντες από αυτούς που λες όμως βάζανε χέρι στην κωλότσεπη του επαγγελματία τόσα χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 9, 2010 #1784 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Ακόμα να ξέρετε κάτι, πολλά από αυτά τα λουκέτα είναι relocations λόγο ηλιθίου ιδιοκτήτη του ακινήτου που αύξησε το νοίκι εν μέσω κρίσης, και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οι καταστηματάρχες, δεν είναι λουκέτο λόγω default.Αυτό ισχύει πχ για πολλά καταστήματα στον Φάρο Ψυχικού που ξέρω, και εικάζω πως είναι και έτσι και στο κέντρο σε ένα βαθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 9, 2010 #1785 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Σωστά όλα αυτά που λέτε, και τα ξέρω απο πρώτο χέρι.Ειδικά τα ενοίκια είναι ο μεγαλύτερος βραχνάς για τους επαγγελματίες, αφού πολλοί ιδιοκτήτες ήθελαν να κάνουν περιουσία απο ένα μαγαζάκι 30 και 40τ.μ.!Εγώ απλά ανέφερα τις επιπτώσεις απο το κλείσιμο ενός καταστήματος.Όσο για το ΤΕΒΕ να αναφέρω ότι προσωπικά πληρώνω 804euros την διμηνία (4.800 το χρόνο!), διόλου ευκαταφρόνητο ποσό με μόλις 12 χρόνια στο ταμείο.Δύσκολα μαζεύονται πιά, ενώ δεν θέλω κάν να φαντάζομαι πόσο θα πληρώνω σε 10 χρόνια....Η ΔΕΗ επίσης σφάζει κανονικά στο γόνατο, ενώ τα δημοτικά τέλη ανα τετραγωνικό των μαγαζιών έχουν τριπλάσια τιμή απο αυτή του σπιτιού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 9, 2010 #1786 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 αυτό για το τεβε είναι τραγικό! και σου στέλνουν και επιστολή που σου λένε και ευχαριστώ για την συνέπειά σας...ξέρω κόσμο που δεν πληρώνει τεβε εσκεμμένα: μαζεύονται ενα δεκάρι χιλιάδες ευρώ (και λίγα λέω) και πάνε εξοφλήση με διακανονισμό πληρώνοντας μέρος του ποσού...πάλι χάνει κράτος και το παίζουν και έξυπνοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 10, 2010 #1787 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 αυτό για το τεβε είναι τραγικό! και σου στέλνουν και επιστολή που σου λένε και ευχαριστώ για την συνέπειά σας...ξέρω κόσμο που δεν πληρώνει τεβε εσκεμμένα: μαζεύονται ενα δεκάρι χιλιάδες ευρώ (και λίγα λέω) και πάνε εξοφλήση με διακανονισμό πληρώνοντας μέρος του ποσού...πάλι χάνει κράτος και το παίζουν και έξυπνοιΈκπτωση κάνουν στους τοκογλυφικούς τόκους, όχι στην πραγματική οφειλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 10, 2010 #1788 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 το άτομο το ξέρω...κοκορεύεται ότι κερδίζει χρήματα έτσι...μπορεί να λέει αρλούμπες (εχει το στυλ του νέο (κwlo) έλληνα...σε πιστεύω Γιανγκ...είσαι σίγουρος όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 21, 2010 #1789 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Καλά θα περάσουμε http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231055962 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 21, 2010 #1790 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Koυραγιο αδελφια 2-3 χρονια ακομα μας εμειναν μετα θα γινει πραγματικοτητα ο τιτλος του thread και θα ησυχασουμε... :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Αύγουστος 21, 2010 #1791 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Δε θα μας έχει προλάβει το τέλος του κόσμου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Αύγουστος 21, 2010 #1792 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Δε θα μας έχει προλάβει το τέλος του κόσμου; Eιναι και αυτο :sorry: :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 22, 2010 #1793 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9l6kYq-4snQ&feature=player_embedded]YouTube - antiitroktiko-ΞΞ±ΟΞ΅ΟΞΉΞ½Ξ± ΞΞΊΟΞΉΞ²ΞΏΟΞΏΟΞ»ΞΏΟ Ξ΅ΟΞ―ΞΈΞ΅ΟΞ· ΟΞ΅ Ξ Ξ±ΟΞ±Ξ½Ξ΄ΟΡοΟ[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 23, 2010 #1794 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Συγνώμη διάβασα καλά; Θα αυξήσουν το ΦΠΑ στα τρόφιμα από 11% στο 23%; Τι διάολο γίνεται ρε; Τι προσπαθούν να πετύχουν ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 23, 2010 #1795 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Συγνώμη διάβασα καλά; Θα αυξήσουν το ΦΠΑ στα τρόφιμα από 11% στο 23%; Τι διάολο γίνεται ρε; Τι προσπαθούν να πετύχουν ακριβώς; Την μετάβαση στον σοσιαλισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Αύγουστος 23, 2010 #1796 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Είναι τακτική 2 σε ένα. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χρεοκοπήσουν το κράτος εξουθενώνοντας πρώτα τον μέσο πολίτη.Πρώτα εξαθλιώνεις τον άλλο και μετά τον αναγκάζεις να δεχτεί ότι του επιβάλεις ως αναγκαίο μέτρο… το μόνο που ακολουθεί, αφού έχουμε φτάσει στο πάτο είναι να μας πουν «οκ τώρα σώσαμε τη χωρά» (αφού θα την έχουν πουλήσει μαζί με τους κατοίκους της για δούλους χωρίς εμείς να ξέρουμε η να μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό). Να δείτε που θα έρθει η στιγμή ,μετά από λίγα χρόνια, ηρωοποίησης της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης με πρώτο και καλύτερο τον αμερικανοθρεμένο πρωθυπουργό, για τα πολύ «γενναία» μέτρα που πήρε αφού «δε γινόταν και αλλιώς»…[edit]Έτσι για τη χαρά του παραλόγου... Φόρος Προστιθέμενης Αξίας στα τρόφιμα που καταναλώνει ο κάθε ένας? δηλαδή ποιό είναι το φυσικό ακόλουθο αυτών που αυξάνει την αξία τους? Έχουν προβλέψει μάλλον ότι σε λίγο θα κάνουμε το σκατό παξιμάδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Αύγουστος 23, 2010 #1797 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Ρε κουράστηκα μαμω κουράστηκα ελεος ποια!!!!Ολοι μας κλαιγόμαστε ολοι μας λέμε για τα νεα μέτρα για μισθούς φπα κ μαμακιες.( οταν έπαιξα μονοπολη 1η φορά στη ζωη μου δεν περίμενα οτι αυτο το παιχνίδι αντιπροσώπευε το μέλλον μου ( μπηκα φυλακή!) ακόμα το θυμάμαι.)Τι στο καλο πριν 2 χρονια δεν ειμασταν ετσι!!!!Κουράστηκα 24 ετων παλικνάρι και νιώθω 124!Και οχι ρε δεν θα μεταναστεύσω δεν ειμαι κότα θα πολεμισω και θα ζησω στο τοπο που μεγαλωσα μετανάστες να γινουν ολοι οι αλλοι εγω ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!Θα γυρίσει ο τροχός θα καεί και ο καπιταλισμός!Ζωα ε ζώα ολα εκει πάνω ορφανά θα μεγαλώσουν τα παιδια σας!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 23, 2010 #1798 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 23, 2010 #1799 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Πάντως η παραοικονομία καλά κρατεί...."2.000 φορολογούμενοι έβγαλαν παράνομα 15 δισ. ευρώ από την χώρα"http://www.nooz.gr/economy/2000-forologoimenoi-evgalan-paranoma-15-dis-euro-apo-tin-xora....ήτοι το 4,2% του χρέους της Ελλάδας!EDITΚαι έρχεται στα καπάκια και αυτό http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39031&catid=3 ...γνωστό΄θα μου πεις...ονόματα δεν βλέπω όμως....να εκτεθούν δημόσια όλοι τους! στους φίλους τους και στους γνωστούς τους περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 23, 2010 #1800 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2010 Προσφάτως γιαουρτώθηκε, εντός (???) γνωστού discount καταστήματος, πρώην "πράσινος" υπουργός με μονίμως ξινισμένη φάτσα. Στην Κεφαλονιά. Και έχει σχέση με το νησί -δεν ήταν όμως βολευτής του νησιού-. Έδωσα αρκετά στοιχεία. Ο καιρόc γαρ εγγύc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.