Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδας

Chosen

Recommended Posts

Ενταξει ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να εχουν καποια προνομια ή οπως αλλιως λεγονται,αλλα οχι και επιδομα αλλαγης κινητου καθε 30 μερες ,δηλαδη ελεος ή κατι δωρεαν μετακινηση,λες και μερικοι δεν εχουν σοφερ λες και μερικοι δεν ξερουν τι ειναι το μετρο λες και καποιος απο ολους αυτους δεν εχει 20-30 ευρω να δωσει μια και καλη.

Αν ήσουν δηλαδή πολιτικός στις μέρες μας (ή και σε παλαιότερες) θα έβγαινες χαλαρός στους δρόμους και θα έπαιρνες το μετρό; A la Neo @ Matrix θα έπρεπε να αποφεύγεις αυγά, ντομάτες, κλωτσομπουνίδια, αναπηρικές καρέκλες, καδρόνια, σφαίρες και θα έπεφτε σφαλιάρα σύννεφο. Μα κάτι απορίες....

• Replies 18,6k
  • Created
  • Last Reply

Καλά.. κουκουρούκου.. είναι σαν το άλλο που έλεγε πως να πάρουμε την δραχμή πίσω και να καταστρέψουμε την ευρώπη.

Edit: Μην ακούγομαι αρνητικός, κάθε αντίδραση καλή είναι, απλά στην συγκεκριμένη δε βλέπω το νόημα της.

Εγω το βλέπω το νόημα της πάντως....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Agnzh4IRL0A]YouTube - ΞΞ½ΟΞ―Ξ΄ΟΞ±ΟΞ· - ΞΞ.ΞΞ£.[/ame]

Τυχαίο; :p

Αν ήσουν δηλαδή πολιτικός στις μέρες μας (ή και σε παλαιότερες) θα έβγαινες χαλαρός στους δρόμους και θα έπαιρνες το μετρό; A la Neo @ Matrix θα έπρεπε να αποφεύγεις αυγά, ντομάτες, κλωτσομπουνίδια, αναπηρικές καρέκλες, καδρόνια, σφαίρες και θα έπεφτε σφαλιάρα σύννεφο. Μα κάτι απορίες....

Καλα και στις "καλες μερες" δεν παιζει να γινοτανε αυτο που λεει. :p

Αν γινοταν πιστευω οτι οι πολιτικοι θα ειχαν το μικροτερο life expectancy απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα ανθρωπων.

Νομιζω αλλωστε οτι ολοι απο αμεριμνες βολτες ξεκινησαν και μετα τα πρωτα "συμπτωματα της εκαστοτε φιλολαϊκης πολιτικης τους" αρχισαν οι θωρακισμενες mercendes (εγω δεν ονειρευτηκα ποτε(ς)... μην κανεις οοοοονειρα τρελλα, μαζι μου θα χεις λιγα... και καλα) :banging:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mTpPj8Ums40]YouTube - kampourakis - kaneli[/ame]

σχετικό έμμεσα, άσχετο άμεσα...

...βρήκα αυτό το βιντεάκι, έτσι απλά να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας

Εδώ γράφει για τα μελλοντικά μέτρα.

Δυστυχώς τραβάει μέχρι το 2014 απ'ότι φαίνεται η βαλίτσα. . .

Δεν θα μείνει τίποτα.

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/blog-post_151.html

σιγά το spoiler.

γιατί ειλικρινά πιστεύεις πως μονο 3-4 χρονια θα κρατήσει αυτό?

εγώ σου λέω πως τα επόμενα 3 χρονια είναι η αρχή

λέει μέχρι το 2014 θα έχουμε εξοικονομήσει 50 δις...

ok! αλλα χρωστάμε 350 αν θυμάμαι καλά?

σιγά το spoiler.

γιατί ειλικρινά πιστεύεις πως μονο 3-4 χρονια θα κρατήσει αυτό?

εγώ σου λέω πως τα επόμενα 3 χρονια είναι η αρχή

λέει μέχρι το 2014 θα έχουμε εξοικονομήσει 50 δις...

ok! αλλα χρωστάμε 350 αν θυμάμαι καλά?

Το μνημόνιο ισχύει όσο έχουμε αυτή τη κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση τότε αυτόματα ακυρώνεται

Το μνημόνιο ισχύει όσο έχουμε αυτή τη κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση τότε αυτόματα ακυρώνεται

Εχω την εντυπωση οτι δεν επιτρεπεται να γινουν εκλογες οσο εχουμε το ΔΝΤ, εκτος αν τους κυνηγησουμε ολους με σπαθια και ακοντια...

με τον toto το ξέρεις...

το αγγούρι θα το φάμε ΟΠΩΣ και να έχει!

και όχι με το στόμα!

πάντως έχω πολύ πολύ μεγάλη απορία το τι θα γίνει σε 3 χρονια που είναι η εκλογές

Πού οδηγεί την ΕΕ το Βερολίνο;

Δραματικές είναι οι αλλαγές που συντελούνται στη φύση και στον χαρακτήρα της ΕΕ τους τελευταίους μήνες. Με αιτία αλλά και πρόσχημα την οικονομική κρίση προωθούνται με ταχύτατους ρυθμούς βαθύτατες αλλαγές χωρίς καμία σοβαρή συζήτηση και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή των Ευρωπαίων πολιτών προς τους οποίους οι ηγέτες τους επιδεικνύουν πρωτοφανή αλλά και επιδεικτικά εμφανή περιφρόνηση. Το ερώτημα «προς τα πού βαδίζει η ΕΕ;» αποκτά επείγοντα χαρακτήρα, καθώς οι αλλαγές που προωθούνται ντε φάκτο και εκβιαστικά, συνεχώς με πρωτοβουλία και ασφυκτική πίεση του Βερολίνου, αλλοιώνουν θεαματικά το οικοδόμημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

το όνειδος της ανθρωπότητας τελικά δε βάζει μυαλό...

ολόκληρο το άρθρο: http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/07/blog-post_5316.html#more

με τον toto το ξέρεις...

το αγγούρι θα το φάμε ΟΠΩΣ και να έχει!

και όχι με το στόμα!

πάντως έχω πολύ πολύ μεγάλη απορία το τι θα γίνει σε 3 χρονια που είναι η εκλογές

Εγώ βλέπω εκλογές πολύ πιό σύντομα πάντως....μήν σου πώ και άνοιξη!

Εκλογες... :worship:

Και για πειτε μου ποιος ειναι ικανος να κυβερνησει ?

Ο Σαμαρας ας πουμε ?

Ο Καρατζαφερης που κοιταει τα περιστερια ?

Η Ντορα δεν εχει φτιαξει κομμα ακομα οποτε δεν υπαρχει λογος να βιαζονται...

Έφαγα κάρτα διοτι ρώτησα ο βασικός ποσο ειναι μάλιστα...

Ολοκληρώνω λοιπόν λες και μου απάντησε κάποιος 580€ τα οποία το 23% είναι φπα τα 100 ευρώ απο αυτά ειναι τρόφιμα τα αλλα 100 ειναι ρεύμα - νερο - τα αλλα 30 ειναι τηλέφωνο αρα εχουμε 230 για τα τελείως απαραίτητα.

Αν λοιπόν ο πολίτης δεν εχει στέγη θα πρεπει να την νοικιάσει αρα έχουμε - 300 ολο μαζι μας κανει 530.

τα 50 ευρω στο φπα αρα δεν περισσεύει ουτε για τσίχλα.

Εγω χρεοκόπησα εσείς;;

Αυτο θα ειναι το νεο διαφημιστικό μηνυμα στις εκλογές της ΝΔ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.